Star Wars – Commander Heroes OversigtIngen brudt Dødsstjernen uden Lukas, ingen Darth Vader uden Obi-Wan Kenobi - ja, ikke engang en solo nummer uden Wookie sidekick. Hvad ville Star Wars har ingen helte? Klart, at hovedpersonerne fra filmene i den mobile spil i Star Wars sagaen spiller en afgørende rolle. Men selv den almægtige imperium har i Star Wars: Kommandør af specielle hovedpersoner, der ikke giver så let lille. Hvad Chewbacca, Han, Leia og heltene fra Empire så videre det har, og hvad du skal have så bemærke alt det, du lærer i denne Star Wars Commander spids.

Generelt

Bortset fra nogle mission-relaterede særlige aktioner, har du mulighed for at bruge helten enheder kun i PvP kamp med andre spillere. I arrangementer og eventyr scenarier (den historie) du skal i høj grad undvære dem, selv om deres uddannelse skal være afsluttet, og de trille tommelfingre i din base. Heroes mobiliserede deres helte kommando. Som medlem af den rebel du kan bygge denne bygning fra hovedkvarteret niveau 3, selv før fabrikken. Inden for Empire Heltemod er langt mindre udbredt. Du kan enhederne af helten kommandoer indtil senere, efter automatiseret masseproduktion (fabrikken hovedkvarter fra niveau 3) win for din sag. Også gør, fordi de såkaldte helte konsekvent gav mening af skræddersyede og særlige ændringer af eksisterende maskiner af krig i imperiet. Afhængigt af versionen af ​​helten kommandoer du har en eller flere af de mest magtfulde helten enheder. Derudover kan de værdier, øge enhver helt i forskningscenter.

Mere om Star Wars Commander
 • Tips til infanteri rebel
 • Imperiets styrker i oversigten

Heroes af Rebellion

Han Solo er en reel slagtehest. Som en smugler har han lært at Ekes ud og også afspejle dets overbevisende værdier. Den første helten på den gode side af Kraften er utrolig adræt, vedholdende end nogen Wookiee krigere og desuden en halv snes gange så farligt! Mens regulære soldater falder i kamp mod de stormtropper som fluer, Han Solo er fed og urokkelig til enden: en frygtløs ridder, der har en fantastisk første i fjendens base, neutralisering skjoldet generator og i øvrigt stadig tilgængelige baner vejen for alle.

Han Solo

 • Omkostninger på niveau 1: 1000 Medvirkende
 • Fra Heroes Kommando niveau 1

Ingen bør Chewbacca grine, ikke specielt, når han er på rejse med sin armbrøst. Denne frakke luftfartsselskab er en rigtig super-Wookiee. Han kan gøre alt, hvad en normal Wookiee kriger draufhat, kun meget bedre! udstyret utroligt vedholdende og med imponerende slagkraft Chewbacca ofte tager på eget hinanden forsvaret. Hans foretrukne mål er faktisk at af alle de Wookieer: Turrets!

Chewbacca

 • Omkostninger på niveau 1: 1000 Medvirkende
 • Fra Heroes Kommando niveau 3

Leia Organa er det bedst at oprøret har at byde på! Utrolig stærk i tackle, hurtig og utrættelige, den frihedskæmper er på slagmarken. Med præference, det tager fjendtligt infanteri og kampvogne på kornet, som de umnietet som om de var søm i kisten for kejseren. Selv om udtrykket en-mands hær ikke rigtig passer: Hvis de anvendes korrekt den erstatter alene en hel bataljon af enheder - og kun har brug for et sted i troppetransport som de andre helte fra oprørerne så godt.

Leia Organa

 • Omkostninger på niveau 1: 1000 Medvirkende
 • Fra helte kommando niveau 5

Heroes of Empire

Eksperimentelle krigsmaskiner er den kejserlige reaktion på heltemod af oprørerne og den pansrede modstykke til Han Solo, Chewbacca, og Leia Organa. Et tidligt eksempel på eksperimenteren er Veteran AT-ST, en stål støbt monster med ildkraft, der er uden sidestykke. Med en, to skud denne maskine bringer den mest menige oprør sagen. Bare til sammenligning: Selv i standardversionen af ​​veteranen-AT-ST er meget stærkere end Leia Organa med ellers sammenlignelige værdier.

Veteran AT-ST

 • Omkostninger på niveau 1: 1000 Medvirkende
 • Fra Heroes Kommando niveau 1

Mere udholdenhed giver den næste særlige runner i rækkerne af imperiet. den AT-MP Mark III har præcis, hvad der mangler så meget af standardversionen: bevægelsesfrihed og frem for alt en stor fed rustning, således at den gennemtrængende magt raket salver komme til sin ret. Pålidelig skiftede fra denne bedrift mekanisk krigsførelse fjendtlige stillinger. Så hurtigt gjorde dig tårne ​​aldrig jævnet med jorden!

AT-MP Mark III

 • Omkostninger på niveau 1: 1000 Medvirkende
 • Fra Heroes Kommando niveau 3

Hvis du allerede gør AT-AT i sin standardversion sjov, vente, indtil tider som de store sorte bror partier fejrer! Når du starter angrebet med ham, stomps den Elite AT-AT gør mod fjenden skjold generatorer, og at oprørerne dans til hans laserstråler. Med denne kæmpe på dansegulvet ikke rigtig passe, at han selv flyttede trægt, de fordele som de øvrige værdier er helt overbevisende. En ting mere til enden. Styrken af ​​helte er mest effektive, når Elite AT-AT: kun ét sted i troop carrier (i stedet for 30)!

Elite AT-AT

 • Omkostninger på niveau 1: 1000 Medvirkende
 • Fra helte kommando niveau 5

Kilde: Spil