Fallout Shelter: Thanksgiving, jul og nytår i …Sådan virker 3D touch.

Dagene i bunkeren kan trækkes helt rart, hvis du ikke ønsker eller i verden kan postapokapylische. Den gitl især om vinteren. Men forandring er på vej. Bethesda har indspillet opdateringen 1.9 og så vinde deres adgang til Thanksgiving festlighederne. Det betyder, at du kan fuldføre særlige opgaver, og der er særligt tilpasset til Thanksgiving, værelse design. Derudover vil du finde i madkasser Thanksgiving outfits. Så er det en byge. I december venter midlertidige jul og nye quests, der også lover særlige belønninger.

Ud over disse midlertidige ændringer, har udviklerne frigivet et helt nyt miljø med opdateringen. Fra nu af kan du sende dine beboerne ikke kun i forladte bygninger og nedslidte Vaults, men du lader nu udforske huler. Hvem har allerede spillet Fallout 4 udstrakt grad, den nye terræn allerede kender. Selvfølgelig opdateringen indeholder en række andre quests, herunder nye regelmæssige og ugentlige opgaver.

Ejere af iPhones, iPads eller iPods kan se frem til nye klistermærker til iMessage service i Fallout design i øvrigt når iOS er 10 på systemet. Sendt sjove billeder til Thanksgiving eller maskot for Fallout 4 Nuka-World, Flaske og Cappy.

Kilde: Bethesda Blog