Fallout Shelter: Tips til flere flaske caps på kontoenClever at gøre forretninger med ressourcer designet i dette spil som en reel udfordring. Jo hurtigere du udvide din bunker og jo flere beboere du nedbryde dørene, jo mere vand, fødevarer og energi har brug for det også. Og for at opbygge de nødvendige faciliteter eller forbedre tur flaske hætter er nødvendige.

Men hvordan får du i Fallout Shelter mere flaske hætter uden at bruge rigtige penge? Vi har kigget på mulighederne en tættere.

Du står stadig i begyndelsen og ved ikke helt, hvordan du administrere en god start? Så tage et kig på vores begyndere tips til Fallout Shelter værd.

nå de første mål

Kig presserende missioner (kaldet i play mål), der står ved dine valg i Fallout Shelter. Hver dag kan du afvise et objekt heraf, men en mere glider. Hvad belønning er skjult bag de mål, kan du se direkte. Nogle gange er det værdifulde Madpakke, hvor alle mulige værdi er skjult, nogle gange du får en stor del Capsules bar på klo.

  • Af den måde: En madpakke er et værdifuldt stof. I hver pakke vil du finde fire kort, herunder mindst én sjælden eller bedre. Medmindre du ikke fortjent dig madkasse betyder opnåede mål, der er dem, men kun for kontanter.

Så hurtigt nogle forandring kommer sammen.

lad nivellering 2. Beboere

Efterhånden som du dine overlevende til at arbejde meget enkelt, lad dem lære og klatre på etapen. Hvert niveau giver dig flaske hætter. Dette er ikke til masserne, men også små husdyr er mor til crap. fordelt over dagen kommer der allerede en masse noget sammen.

3. Badlands ekspeditioner er altid værd!

Hvis du indbyggere sendt til "frisk" luft, de vender tilbage for det meste tilbage med en masse af erfaringspoint. Lad hende de slentre gennem området lidt længere, vil de helt sikkert finde flaske caps - indsatsen er værd. Derudover er du glad i mange tilfælde flere våben og outfits. Skulle du emnerne ikke behøver du kan også sælge dem. Men ikke så meget i det for dig ud. Langt vigtigere er derfor at give alle beboere med våben og tøj.

  • Forsigtig: Før du sender nogen til Badlands, bør du udstyre den med elementer. Uden et våben chancerne for beboeren er faktisk temmelig fattig. Kører s virkelig dårlig, er du nødt til at proppe snart mindre en sulten lille mund ... så ville du mangler, men også en arbejdstager.

264 flaske hætter og en pistol - tak, Johnny!

4. brug hastighedsovervågningsmetode

I produktionslokaler har du mulighed for at fremskynde arbejdet lidt. Dette giver dig ikke kun hurtigere nødvendige ressourcer, men også erfaringspoint og flaske hætter - hvis alt lykkes. Hvor mange af jer får hver, kan du se på forhånd et værelse i oversigten. Vær opmærksom på ulykkesrisikoen - op til 30 procent (op til måske 35 procent) er ting ofte god, selvom som held spiller en vis rolle. Ellers du sørge for bekendtskab med kakerlakker eller hende udløste en enorm brand.

5. Se daglige rapporter

Bethesda bedømt dig! Lige ved siden af ​​overblik over dine mål er deres daglige rapporter. Den gladere mennesker, jo mere kulstof er at du sikkert. Bemærkes her er, at du har fået til rent faktisk at afhente belønning. Opkald din daglige rapport, ligner du har hyret dig og klik nedenfor på flaske hætter.

2 dage, 230 Kapsler - trods alt!

Andre muligheder?

Du kender flere måder at komme i Fallout Shelter nemt at flaske hætter? Så brug vores funktionen Kommentarer og forråde os, hvad du får ud du!