Shell Shock Live: Tank Mønter støvfriDu ønsker at låse Shell Shock Live-nye tanke i fri multiplayer online spil, men ønsker ingen reel penge at bruge tanken Mønter? Her lærer du, hvordan deres præmie valuta får fri.

Alle funktioner i tank spil Shell Shock Live-kan stort set sætte fri. Alt hvad du behøver at gøre dette på er at spille, spille, spille. Jo flere kampe, du vinder, jo mere erfaring punkter akkumuleret hende. Denne deres niveau stiger og får adgang til bedre ammunition og kampvogne. 

Men da det tager noget tid, indtil du har nået det maksimale niveau, du kan rive alle de elementer tidligere under neglen. For dette, men du har brug for præmien valuta tanken mønter. Du kan være i stand til at købe live for rigtige penge og du dermed opnå fordele i forhold til andre spillere i butikken af ​​granatchok. Men der er måder at tjene gratis mønter tank.

Shell Shock Live-

Med tanke Mønter låser hendes nye ammunition.

Der er flere måder at få fat i Shell Shock Live-til Tank mønter. Forudsætningen for dette er dog, at du oprette en konto og spiller ikke som en gæst. Hvis du logger ind, kommer man til en undersøgelse, hvor du se dine kampvogne og du kan indtaste et spil. Nederst på skærmen du klikker på "opgraderinger" og lander automatisk i online shop af tanke spil.

Der har du nu mulighed for at købe tanken og mønter til din konto "Deluxe spiller" opgradere. På toppen af ​​skærmen kan du få fat i gratis præmie valuta. Således vil du blive krediteret til tanken Mønter, du er nødt til at se på dig i en video eller udfylde en undersøgelse. Efter dette, Taler lander på din konto.

Shell Shock Live-

Ved du ser på reklamer, kan optjene gratis hendes tank-mønter.

Hvis du allerede har købt Mønter tank og ønsker at spille efterfølgeren titel Shell Shock Live-2, kan du overføre til din nye konto optjent og købte mønter. Til dette skal du klikke på den første del "kontanter i" og give en kode, der vises i Shell Shock Live-2nd Derefter kan du bruge i begge spil på valuta. 

Med tanke mønter kan du låse op i free-to-play multiplayer spil nye rustninger og ammunition, før du når det niveau, der faktisk kræves. Derudover kan du således købe våben pakker, der omfatter flere identiske typer ammunition og kampvogne.

Kilde: Spil