The Sims – gratis spil: Baby Boom i Sim Town!En verden af ​​voksen kan være ret kedeligt med tiden. Derfor små tots nu erobre byen og holde dig i Mobile spil Sims - Free game på tæerne. Den aktuelle opdatering er at blive klar nu tilgængelig for Android og iOS enheder, og snart for Windows telefoner til download. Når du har nået niveau 10, skaber hendes plads til nye simmere i miniformat.

Kaotiske tider forude. råber dit afkom, udgør med grød rundt, begynder at kravle, i sidste ende til at køre og forsøgte at være en superhelt og maler:

Med den nyeste opdatering kan du forestille nye quests. Dette omfatter opgaven Nanny alarm ønsker at blive nusset når gråd babyer og fodret. Fra den 13. august også du dedikerer jer til Quest Super Tots hemmelig mission og se vokse sande helte. På bodysuits og sjove superhelte kostumer er heller ikke mangler i den gratis Mobile udløber til Sims serien, som nu allerede hører til klassikerne video gaming verden.

Nye kunstværker til dine egne fire vægge skaber tots takket være de finger maleri hobbyer selv, talentfulde musikere dog show i den tidlige musikalske uddannelse, hvad der er i dem.

Kilde: App Store