Korte mellemmåltider: Paradise Bay


Velkommen til øen af ​​dine drømme! I Paradise Bay alt går hånd i hånd, når både beboere og dyr give en hånd med.

Det er, som om jeg var landet på en tropisk ø: Anywhere eksotiske dyr og palmer, glade mennesker på grill, drinks i hånden, naturligvis, pænt dekoreret med en cocktail paraply. Og en fantastisk hav lige uden for døren! Hertil kommer, at buttede varmt og tørt vejr i det virkelige liv også bidrage til stemningen. Men som så ofte i opbygningen spil af denne type, den feriestemning er overstået hurtigt.

Ran til skildpadden!

Fordi så snart jeg ankom i det tropiske paradis giver mig en dejlig dame ved navn Keani med første opgaver. Jeg skulle omdanne deres virksomhed til en kæmpe succes. Konkret jeg nødt til at bevise mig selv som en handel mester. Kun produkter, som jeg nogensinde kan operere kommercielt mangler. Sikke en overraskelse ...

Animal hjælpere på arbejdspladsen.

Og det kommer, som det skal: For problemfri drift, er jeg alene er ansvarlig. Blandt de eftertragtede poster på øen omfatter reb, tekstiler, Grillet, juice og meget mere. Elementer, der ikke vokser på træerne, bliver det hurtigt klart. Og så prøver jeg som det ofte sker som en landmand: Jeg anlæg til som bomuld og bambus, og lad søde dyr slide for mig og producere fiskenet eller rygsække. Mens muldvarpen derefter putter jernmalm i sin rygsæk, jeg spænde til den sjove, hyret af mig skildpadde fiskenet, så de fanger fisk og skaldyr for mig, som er i sidste ende tilberedt på grillen og solgt til sultne gæster. Eller så se også produktionsprocesserne for de resterende vegetabilske produkter - alt behandles af hårdtarbejdende, dyr hjælpere.

En privat ø-paradis med masser af charme

En del af øen - indtil vi har låst alle områder sandsynligvis går en masse tid.

Mange nye Paradise Bay, dog ikke tilbyde mig. Den blanding af gården og konstruktion simulationsspil kan visuelt men altid imponerende. Dette skyldes primært den dekorativ præsentation: Farverige tropiske pragt møder søde animationer gør handlingen virker levende. Et strejf her, en her og alt bevæger sig. Det er sjovt at tage et nærmere kig på landskabet. Nu og da også nye figurer vises, som alle har til at fortælle deres egen historie, og jeg altid købe fra min egenproducerede ting. Tricky er kun, når de lagerkapacitet bliver mere og mere knappe - i hvert fald så er det tid til at tilbyde mine varer i Wesley eksport butik. En dejlig alternativ til at slippe af overskud og høste penge til nye produktionsbygninger, dekorationer og meget mere.

Hent app'en nuVelkommen til øen af ​​dine drømme! I Paradise Bay alt går hånd i hånd, når både beboere og dyr give en hånd med.Hent app'en nuVelkommen til øen af ​​dine drømme! I Paradise Bay alt går hånd i hånd, når både beboere og dyr give en hånd med.Hent app'en nuVelkommen til øen af ​​dine drømme! I Paradise Bay alt går hånd i hånd, når både beboere og dyr give en hånd med.Hent app'en nuVelkommen til øen af ​​dine drømme! I Paradise Bay alt går hånd i hånd, når både beboere og dyr give en hånd med.Hent app'en nuVelkommen til øen af ​​dine drømme! I Paradise Bay alt går hånd i hånd, når både beboere og dyr give en hånd med.Hent app'en nuVelkommen til øen af ​​dine drømme! I Paradise Bay alt går hånd i hånd, når både beboere og dyr give en hånd med.Hent app'en nuVelkommen til øen af ​​dine drømme! I Paradise Bay alt går hånd i hånd, når både beboere og dyr give en hånd med.Hent app'en nuVelkommen til øen af ​​dine drømme! I Paradise Bay alt går hånd i hånd, når både beboere og dyr give en hånd med.

Ingen friske tiltrækning, men et kig absolut værd

Indrømmet, ville jeg ikke have undgået, hvis jeg havde iOS spil Paradise Bay ikke spillet. For fans af bygge- og gård simuleringer, free-to-play mobil spil tilbyder King (Candy Crush Saga, Farm Heroes Saga) mindst frisk for øjet - og en enkel, intuitiv kontrol.

Udsigten over det store ø-paradis tyder på, at der andre pirat skatte er skjult ikke kun, men senere også mange nye funktioner vil blive låst op: Blandt andet vente en mystisk hule, en basar eller en Robben hus venter på at blive udforsket af mig. Desværre, til længere venter, indtil den næste høst eller færdiggørelsen af ​​en bygning ikke er mangler - selv under mit korte tests. Det er en skam, men kedsomhed alligevel som snart ikke.

snacking kort? Hvad betyder det? Her forklarer vi det til dig.