Skyforge: Ny PvP-mode i MOBA stilSkyforge

I gratis online-rollespil Skyforge du kæmper ikke kun mod AI kontrollerede fjender, men du også raser i PvP. Hvem er en stor fan af at kæmpe med og mod andre spillere kan hygge sig i en ny tilstand med det samme. I "Golem Battle" er en variant, der minder stærkt om klassiske Moba ligesom League of Legends eller Dota 2: To hold af fem spillere kæmpe på et kort på begge ender af to bygninger står, repeatere kaldet , Dit mål er at ødelægge repeateren af ​​det modsatte hold. Til dette har du til, men de næste fire defensive strukturer af vejen. Her vil du blive bistået af AI-kontrollerede golems, som er produceret af repeatere.

I "Golem Battle" mode for Skyforge prestige alle spillere vil blive udlignet. På denne måde har ingen fordele på slagmarken, fordi han har spillet mere end andre. Så det afhænger af dine færdigheder med en mus og et tastatur eller dine evner med den valgte klasse og godt teamwork.

Ud over udgivelsen af ​​den nye PvP-mode i Skyforge af udviklere Allods også en Collectors Edition hold har annonceret låse den nye klasse pistolmand med hende straks, den del af den kommende "Ascension" er forlængelsen. Som navnet antyder, er de nye strække en afstand krigere, der kæmper med to pistoler og endda foretrækker at angribe gange for at pinde af dynamit. Den passende Collectors Edition vil koste 39.99 euro i frigivelsen af ​​de nye tilføjelser til Skyforge. Hvis du gør snart, vil du spare 10 euro. Ud over øjeblikkelig adgang til de bevæbnede mænd stadig tilbyder en eksklusiv kostume til ti dage præmiestatus, 7.500 Argents (premium valuta) og 100.000 kreditter.

Med Collectors Edition du er tilladt i revolvermænd "Ascension"Spil release straks, mens alle andre skal låse den op først.

Kilde: Pressemeddelelse