Agar.io: Denne grunnleggende tingene du trenger å vite!Den lille 1x1 av Agar.io

Hvordan Agar.io? Hva er de viktigste spillmekanikk angrep og hvordan kan jeg bruke det beste? Hvis du er ute etter grunnleggende svar på online spillet, da du hjelpe følgende punkter fortsette med sikkerhet.

Den store spise de små

Agar.io er som kampen for å overleve i petriskål. Oppførselen til mange encellede organismer under mikroskop, hvis du vil. På det hvite feltet, mange store og små celler flytte. Som hver er kontrollert av en spiller, karakterisert ved at den primære spill mål er å bli den største cellen i det hele tatt. Du vokser ved å sluke mindre. Cellene kan være andre spillere, men også ekte konfetti, som vises med jevne mellomrom på feltet. Du må være minst 25 prosent større enn dine ofre så inkorporering lykkes. Fargene gjør ikke saken, og er kun for utmerkelse. Flyttet forresten musen.

Grønn og rufsete? Disse er ikke celler, som er virus!

Liten raskere enn Large

Trikset i saken er: Som en liten celle du beveger deg mye raskere. Dette gjør det enkelt å gå større kolleger ut av veien eller å flykte. For at dette skal fungere med å spise uansett og ikke meningsløs andre etterpå dykke, deg, hjelpe deg selv mellomromstasten på tastaturet. Således ved sine "skyte ut" en del av sine aksjer bakken lyn i to like store celler, og så fanget enda raskere celler. At hennes da han får flere rovdyr, den andre siden av mynten. Til slutt, den består nå av to mindre baller, som må kontrollere sine samtidig. Og selvfølgelig dette fungerer også flere ganger etter hverandre. Opp til 16 celler samtidig maksimalt av det. Etter en stund, disse enkeltceller gå sammen til større, forutsatt at de er nær hverandre.

En annen viktig nøkkel i nettleseren spillet Agar.io er W. Så du dele en liten del av den totale mengden. Dette er nyttig, for eksempel hvis du må være rask eller plutselig ønsker å hjelpe andre. Du kan dermed selektivt mate virus, men mer om det senere. Men i motsetning til mellomromstasten du kan ikke kontrollere ekstrahert med W viktig del.

Også Stor fatal - viruset godhet

Den urokkelige, taggete gjenstander på banen er virus. De tvinger berørings betydelig større celler til å dele inn i mange små deler. Som små celler, men du har ingenting å bekymre deg for virus og kan bruke den som en retrett. Hvis du mate et virus som vokser dette. Du har matet ham sju ganger, så du produsert av W et nytt virus som er kastet i retning av oppspytt. Riktig brukt så mye større motstandere til å bli tvunget til å splitte. Og du kan da spise mindre deler. Tenk også: Du kan ikke vokse på ubestemt tid. Over en viss størrelse du eneste gjenværende divisjon, til to celler samle sammen mer enn masse. Og heller ikke uviktig: I Agar.io mister du over tid sakte til bakken. Også ved å gjøre ingenting. Det kan ikke være mye ved første øyekast, men hvis du tror du er uovervinnelig som den største celle på feltet og kan gjøre første pause, så du er galt.

mer Agar.io
  • Eksperimentell modus med mørke virus
  • Hva er fascinasjonen av Agar.io?