World of Krigsskibe: Fartøjer fra “High School Fleet”Snart holde to krigsskibe fra anime "High School Fleet" Indrejse i de søslag gratis multiplayer actionspil verden af ​​krigsskibe fra udvikler og udgiver wargaming.

World of Krigsskibe støder Anime - præcis, hvad der sker i en af ​​de kommende opdateringer til gratis actionspil udvikler og udgiver wargaming. Virksomheden har for nylig annonceret et partnerskab med den japanske animation studie Produktion IMS. Den påvirker i form af World of krigsskibe, at der snart vil være to nye krigsskibe i multiplayer-spillet, der stammer fra serien "High School Fleet". Det er de to modeller HSF Harekaze og HSF Graf Spee. Disse skibe kommer med særlige talebeskeder fra kaptajnen og den første officer fra anime, hvad fans ville sikkert nyde. 

Men der er en fangst: De to "High School Fleet" skibe er præmie modeller, der har brug for, så du køber dig i butikken i spillet World of Krigsskibe for rigtige penge. De pramme vil derefter være tilgængelige i spillet, så snart Blu-ray af "High School Flåde" findes i handelen. Men er der stadig ingen udgivelsesdato for Tyskland. Derfor er endnu ikke klart, hvornår du kan indstille nye skibe i World of Krigsskibe dig.

World of Krigsskibe HSF Harekaze

Den HSF Karekaze kender fans af "High School Fleet" når skibet af hovedpersonen Akeno Misaki.

Den anime "High School Flåde" bør dette land ikke særlig kendt, i hvert fald ikke så langt som den brede offentlighed. Serien har så sandelig ikke har status som det "Dragon Ball", "Naruto" og "One Piece". "High School Flåde" er indstillet i en alternativ verden, hvor store dele af Japan har sunket 100 år før begivenhederne i anime i havet, fordi de tektoniske plader har flyttet. Så at landet fastholder sin territoriale krav, opstod mange marine byer og de flådestyrker i Japan er blevet mangedoblet. Serien kredser om to venner Akeno Misaki og Moeka Kina, der tilmelder sig en piger Naval Academy i Yokosuka. Så som historien udfolder du følger uddannelsen af ​​de to unge damer og deres karriere som fremtidige kaptajner. 

Kilde: officielle hjemmeside