Anno Online: Med bedre skibe mod pirater – …Ikke kun kampene på havet fundamentalt ændre sig. Også inden for skibsbygning, forskning træ og søgen systemet i Anno Online er nachgeschraubt stærk. Som i dag, er detaljerne blevet annonceret, som vil holde navnet skib kæmper 2,0 snart på spilservere af browser spil føder.

Da efteråret er der pirat kampe i verden af ​​Anno Online og omtrent lige så længe debatten holdes på, hvad, hvor, kan foretages som bedre. Det faktum, at udviklerne har lavet en ændring til flagene var ingen hemmelighed, men tidlige glimt ydes Blå Byte nylig via test server. Fra posten scenario for nytilkomne på værftet op til kampen selv, næsten hvor som helst adgang ændringer. Den omfattende PVE funktion i Anno Online er således helt vendt vrangen ud. De vigtigste ting at omfatte:

  • De bekæmpe skibe kan opgraderes, så et skib niveau-system med op til 30 forskellige stadier vil blive integreret
  • Der er yderligere Adventure Islands (Standard, Caribien, Arktis), udseende ændres afhængig af spillerens niveau
  • Udformningen af ​​værftet er fuldstændig revideret
  • Nye spejdere tillade fremover møder med piraterne (svarende til adventure kort fra opdagelsesrejsende i The Settlers Online)
  • De skattejægere har også skinner igen
  • Kampen mod pirater kaptajner er nu en forudsætning for at komme videre i forskning træet

Værftet får en ny brugergrænseflade.

I øjeblikket kan du finde skibet kæmper 2,0 på den åbne-adgang testmiljø Anno Online, men på engelsk. En dato for, hvornår dine øer kommer på de regelmæssige servere drage fordel af de nyskabelser, at Blue Byte ikke har forrådt. Detaljerne kan læse i forummet for økonomisk simulation hende.

Og ordrebeholdningen kommer op med nyskabelser.

Kilde: Forum for spillet / test server