Yu-Gi-Oh! Duel generasjon


En av de mest vellykkede trading kortspill noensinne er eksklusiv spillbar på tabletter. I Yu-Gi-Oh! Duel generasjon du måle deg selv med verden!

Den vellykkede animert serie basert på en manga av 1996 og allerede utgjorde grunnlaget for mange videospill, er nå spilles på tabletter og kan finne ut om 6000 forskjellige samlekort. Det spiller ingen rolle om du er en erfaren veteran når det gjelder Yu-Gi-Oh eller en komplett nybegynner. I begynnelsen vil du sakte introdusert til spillmekanikken som kreves av en tutorial. Robot IN4-M8 ønsker deg velkommen til den virtuelle duell system, og viser deg de viktigste funksjonene i spillet. Da er du klar for ditt første duell.

I kampanje-modus kjempe deg i duellene gjennom ulike stadier, der kjente figurer vil bli beseiret fra manga og serien mal. I skjermbildet slaget er det en rekke av monster kort og en for Trap og magiske kort. Dekk er sammensatt av 40 til 60 kort, som du kan sette sammen selv, og må være spesielt tilpasset dine motstandere. Før starten på en duell er definert av stein-saks, papir som går først, og kan ikke spille i sin første kortet. Slag er delt inn i seks forskjellige faser, hvor forskjellige handlinger kan utføres. Alle dine monstre har ulike verdier og egenskaper, som gir taktisk dybde i kampene. Etter vellykkede dueller får du poeng for spesielle tjenester som seieren i et par runder eller bruke så få kort. I tillegg får du nye kort og så verstärkst samlingen din og på. Lag forskjellige dekk for ulike situasjoner og lagre den for senere fra kampsituasjoner.

Som du fullfører dueller med stadig tøffere motstandere fra Yu-Gi-Oh universet eller teste dine ferdigheter mot venner og andre spillere rundt om i verden. Yu-Gi-Oh! Duel generasjon Kommer utelukkende for tabletter med iOS eller Android og er gratis å spille.