Hay Day: Deltage i hestevæddeløb og modtage præmier!Det er på høje tid at kigge efter i Hay Day venner og deltage i et fællesskab. Mindst så når du er faktisk aktivt i et fællesskab - fordi med dagens opdatering, du Supercell (Clash of Klaner, Boom Beach) tilbyder en ny version af spillet er fuld af udfordringer.

Hvad er nyt på den mobile Farm?

Hay Day

Fra nu af har du mulighed for at slutte sig til os for et såkaldt EU Derby på niveau 29th Det er til hestevæddeløb, hver kvarter er symboliseret ved en hest. Almindelig praksis i hestevæddeløb er så, at de ædle gangere udøver kraftfuld. Men i Hay Day, du har, for at sidde fast i pæn og mitanpacken, hvis du ønsker at få fat i dig selv belønninger. For at bringe din hest til at trave, nødt til at gøre deres forskellige opgaver, såsom et vist antal faste anlæg høst, fiskeri eller udføre ordrer af en anden art.

Løbet fører dit dyr ven forbi adskillige checkpoints, som I fastgør hestesko, der udveksles i forbindelse til præmier. Jo hurtigere du er, jo højere løbet af de belønninger for dit samfund. Hver Derby er designet til en periode på syv dage, er priserne få hende efter afslutningen af ​​et løb.

I Hay Day der i disse dage, men stadig mere at opdage. Blandt andet vil du finde i spillet killinger og hvalpe som kæledyr fra ny! Derudover kan du med produktionen maskine modist Gør smarte hovedbeklædning og se dig omkring i butikken for nye dekorationer.

Kilde: App Store, officielle hjemmeside