League of Angels: Her er gratis guld og elementer til …


I en verden af ​​League of Angels, når englene har bragt visdom og lederskab, intet er som det var.

Den smukke Nocturna er kun begyndelsen. På din rejse vil du støde mange lysarmaturer og flere skurke. Ingen spørgsmål: Det er en hård opgave, Engle at vågne fra deres søvn og dermed redde verden. Lest flytningen går ud som en kriger og tryllekunstner af vejret, vi har en lille startpakke til dig, har den browser spil operatør R2Games venligt forudsat. bare få dig en af ​​de bonus koder og frigiver koden i spillet.

Vigtigt: Det er ligegyldigt, hvilken server du spiller League of Angels, koden er gyldig på alle spilverdener indtil udgangen af ​​året. Men per konto kode kan kun bruges i hvert enkelt tilfælde. Bare klik på øverst til højre på mini-kortet på gaven ikonet for at få gaverne. Pakken indeholder en enorm bjerg af guld og værdikuponer, jewel kister og en energi kortet. Her er indholdet pr bonuskode i detaljer:

  • 200.000 Guld (Har du brug primært til opsætning og udstyre dine helte.)
  • 50 kuponer (Kan erstatte hende i butikken til særlige poster.)
  • 2 normale jewel kister stage 3
  • 1 grundlæggende Energy kort (10)
Spil League of Angels!I en verden af ​​League of Angels, når englene har bragt visdom og lederskab, intet er som det var.Spil League of Angels!I en verden af ​​League of Angels, når englene har bragt visdom og lederskab, intet er som det var.Spil League of Angels!I en verden af ​​League of Angels, når englene har bragt visdom og lederskab, intet er som det var.Spil League of Angels!I en verden af ​​League of Angels, når englene har bragt visdom og lederskab, intet er som det var.

League of Angels, den strategi RPG, er nu spilbare i tysk. Den 17. april, starter den åbne beta.Kilde: R2Games