Hearthstone: Nye kort tilbage til den nye sæsonDe nye kort tilbage.

Ny måned, ny lykke. Det 12. sæson for spil optælling i Hearthstone startes. De, der formåede i februar at klatre Rank 20, kan være glade for de Moon Festival kortene tilbage at imponere sine modstandere. Selvfølgelig i indeværende sæson igen et kort tilbage til tryk. Level 20 er, hvordan kunne det være anderledes, er standard. Til gengæld får du så Ragnaros kortet tilbage, som changerer i den brændende vrede Firelord.

Matchende den nye sæson udvikleren Blizzard har indspillet en ny patch til at fastsætte nogle fejl både som forandring nogle ting i tilskuer-mode. Således seere, der netop har set spillet fra en ven, automatisk forbundet til det nye spil. I iOS og Android-version vennelisten åbner nu meget hurtigere og budskabet, "Din forbindelse blev tabt."Skal være væk.

Så den nye perle ser.

Blizzard har foretaget ændringer i tillæg til to kort. kortet "den Gearmaster" nu opererer som beskrevet. Angrebet forøges, når en Mech er i spil, selv om tidligere værdierne blev tilbageført. Desuden modtog Mimiron hoved en ny animation.

Kilde: Official Website