The Simpsons – Springfield: Venner + Mere om …Hvis I i Mobile spil The Simpsons: Springfield vil sikkerhedskopiere alle de belønninger, du får om venskab punkter, du naturligvis brug for venner. Først da er det muligt for dig at besøge byerne dine venner på alle, og udføre tre handlinger hver dag i hver af dem. Kvarteret Støtten vil kunne betale sig, så du doneret udgiver Electronic Arts for hårdtarbejdende Besøg dine venners point. Når du udfører en handling med naboen og slå op de blå venskab symboler på skærmen, de værdifulde point vandre på din konto.

Tilføj venner - Sådan virker det!

Venner for livet

Til venner i The Simpsons: Springfield tilføjer, du har brug for en Origin-konto. Rapporter ye på EAs nye tjeneste på eller log dig på med din allerede registreret konto, kan du søge direkte fra spillet for venner. Du skal blot klikke på knappen nederst til højre - kan ses på skæg og Milhouse - og derefter "tilføj ven" øverst på skærmen på. Der du skrive navnet på Origin ven og tilføjer det som nabo. Derudover kan du spille med Facebook for at se, hvilke af dine Facebook-venner i bygningen spillet på vejen.

Ingen venner er tilgængelige i The Simpsons: Springfield? Vi hjælper dig!

Har du oprettet, men du en Origin-konto kun på grundlag af denne mobile spil og finder partout ingen venner, så her tror, ​​men ser ud til nye naboer. Bare efterlade en kommentar nedenfor artiklen med dit Origin navn. Advarsel: denne meddelelse du rette stavning, så du faktisk finde nogen. Med lidt tålmodighed, du har snart i The Simpsons: Springfield venner og naboer, som du bringer en masse point.

Venskab Points - Duck Stewart, Mr. Teeny og Stampfi

Når du har fundet rigeligt venner, du foretager jer dagligt på en rundvisning og udstyrer alle ven et besøg. På denne måde nok Friendship Points (FP) lander på din konto snart for første belønning: olmeker hoved. Efter indløsning af point kan du finde den relevante pris i fortegnelsen. Med hvert nået venskab niveau kan du hente dig en smart belønning, herunder for eksempel, Homers bil, Stampfi, Hr Teeny, eller senest den Little Black Box og ænder Stewart:

Kilde: Spil