Farmerama: femte Neonstall begivenhed starter i morgenFor femte gang allerede den Neonstall Arrangementet foregår i Farmerama, hvor du er nødt til at vokse rigelige dyr.

Farmerama - Neonstall begivenhed

Farmerama

I dette gratis browser spil Farmerama er fremtidens tid til at starte en ny begivenhed. Hvor: Som ny som den kommende in-game event er ikke fordi Neonstall Arrangementet vil finde sted i strukturen af ​​den tyske spiludvikler og udgiver Bigpoint for femte gang. Spillere niveau 38 får lov til at prøve alt 16 opgaver. 15 af dem er opdelt i tre rum: æslet, fisk og struds plads. Først når du har mødt hvert femte job, vil du låse den endelige søgen efter indgåelsen du får skyer serie af begivenheder.

Opgaverne er enkle: Når Neonstall begivenhed i Farmerama det kommer til at avle forskellige dyr og levere til quests. Belønninger er tilgængelige for hver mission, heriblandt opgraderinger til Neonställe for æsler, fisk og struds (hver femte etape). Det sikrer, at du får flere kopier af de relevante dyr.

Farmerama - Neonstall lokaler

Først når du har fuldstændig gået gennem alle tre værelser, har du lov til at nærme sig sidste opgave.

Rækken skyer udfylder ikke hende, men selvfølgelig med staldene, men dekorationer. Erfarne Farmerama spillere kender rutinen godt nok. Disse formål sælges i neon shop, som åbnede dørene under begivenheden. Der er ikke betalt med mos øre men kærlighedslås. Den få hende avlet til hvert dyr, også sække en kæmpestor 135 hendes brik, når du er færdig med den sidste opgave for begivenheden. 

Samlet set neon butik tilbyder seks forskellige dekorationer, men den nye cloud linje, du er nødt til at udstyre den med tre. De to andre områder er frie besetzbar med enhver anden dekoration, der har en størrelse på to felter. For en fuldt bemandet skyer serie du vinke i gården spillet hver 24 timer Erfaring med mængden af ​​300 gange dit niveau.

Kilde: Bigpoint