Bus Simulator 2015


Hvis du alltid har ønsket det selv varme opp som bussjåfør på veiene, vil du være i mobilspill Bus Simulator 2015, muligheten til å gjøre det.

BEFÖRDERE PASSASJERER og åttende PÅ trafikkregler

Som sjåfør av din egen buss kan du vise hva du har nå selv en gang. Befördere passasjerer fra A til B mens du prøver ikke å skade så lite trafikkreglene som mulig. For hver kjøre over lyskrysset eller eventuelle uhell med andre trafikanter, fordi det er fradrag mot erfaringspoeng. Derfor, du prøver så skadefri som mulig å komme gjennom gatene og til å nærme seg de stopper i tide. Ved å trykke på en knapp du deretter åpner dørene og selv de første passasjerene flokk til bussen. På denne måten kjører du din ruter og samle ryddig erfaringspoeng. Jo mer du har av dem, jo ​​flere busser i Bus Simulator 2015 låses opp for bilparken.

Busser for enhver smak

Her har du et stort utvalg av busser, amerikanske skolebusser, trenere eller den klassiske dobbeldekker buss. I store byer som Roma, Berlin, Paris eller Los Angeles bevise at du dine ferdigheter og schlängelst deg gjennom rushtiden. kan du foretrekker mer bedagelig, men kan tøffer gjennom ekspansive natur du på tyske veier eller i snødekket Alaska. En buss kommer naturlig heller svak i bevegelse og krever mye tålmodighet når du kjører fra deg. Med riktig dosering av gass og brems du navigerer nøye gjennom trafikken og må noen ganger sette inn hvis du shot er omvendt.

Med fremme fremgangen i spillet vil du låse opp nye kjøreruter gratis og kan også sammenligne med høy score lister dine beste opptredener med andre spillere. Borte fra karrieremodusen har du mulighet til å gå opp i den såkalte Free Roam fritt gjennom byen. I tillegg er du fri til å sette været i henhold til dine behov.

The Bus Simulator 2015 kan du ta betalt for iPhone, iPads samt Android-enheter Last ned og starte umiddelbart.