Stronghold Kingdoms


Bygg bosetninger og føre kamper mot andre herrer. Spille den berømte strategiserien i Stronghold Kingdoms online og gratis.

I de ulike områdene av gratis strategi spill Stronghold Kingdoms du møter, blant annet mange slott og andre strukturer, kyst kjøpmenn og lavlandet bønder. Strategisk meningsfulle steder du bygge dine egne bosetninger eller erobre andre landsbyer for å utvide din makt så raskt som mulig.

Det spiller en viktig rolle, hvor og hvordan akkurat gjør du erbaust slottet: På et annet enn bygninger elv, for eksempel i sump eller salt-rikt område verdt.

Storbritannia på den tiden av middelalderen

I middelalderens verden av Stronghold Kingdoms du kjemper i europeiske land, kampene er i sanntid, for eksempel i Storbritannia. Med over 700 forskere på ulike felt som økonomi eller Burgbau spesialisere deg du eier ideer. Bygge kraftige strukturer og analysere fiendens spillere. Hver Slottet har små svakheter som du kan bruke i angrepet godt til din fordel.

Stronghold Kingdoms

Produksjonsanlegg gi deg verdifulle råstoffer.

I MMO Stronghold Kingdoms skaper du dine egne herrer, som utviklet seg i løpet av spillet, og stiger i rang. Så vil du bli forvandlet i Stronghold Kingdoms av de ukjente bøndene til vellykkede adelsmenn. Med mye suksess og sterke krefter du selv ta på seg rollen som en guvernør, fylke lensmann eller en mektig konge.

Stronghold Kingdoms

Oppgrader din oppgjør og forestille fornøyd innbyggerne!

Du bryr deg for lønnsomheten i slottet ditt og dine bosetninger og be om en mektig hær som forsvarer dine områder. Godt du tar vare på levering av tre, mat og stein. Disse materialene er nødvendig i online-spillet, blant annet til produksjon av våpen.

Last ned til PC og Mac

Stronghold Kingdoms er MMO til Strong franchise. Også her tar du vare på tilførselen av bosetninger og det beste forsvar slottet ditt. Online bare og gratis. Strategispillet spilles på både PC og Mac. I tillegg er en versjon for Android og iOS er i utvikling.