Forge of Empires: Maypole begivenhed lanceresI næste uge begynder i maj og allerede starter i Forge of Empires majstangen begivenhed, hvor du kan låse op for nye, forbedrede versioner af design af quests.

Fra næste uge, kan du se dem i mange landsbyer og byer: den majstang. Begyndelsen af ​​det femte måned i året fejres mange steder og til at give ikke kun omfatter "Dance i maj" begivenheder, men også de hårde træer. Den gratis strategi spil Forge of Empires har allerede i 2016 afsat til dette emne med en begivenhed, og som i dag det hele gentages. Selvfølgelig får du, men ikke tjente de samme quests som sidste år, men nye opgaver.

Hilde er at organisere festivalen for at besøge din by. Denne gang hun er ledsaget af sin bror Halvard. For dig, begivenheden tolv togter starter, som du kan spille igennem det rigtige på én gang. har du endnu ikke bør majstang i din bebyggelse i Forge of Empires er, vil du få det som en belønning for at fuldføre den første begivenhed opgave. Ved afslutningen af ​​jagten kæde Halvard du bragte derefter et emne, som du kan opgradere udsmykningen. Så det bliver en "stærk majstang", som bringer dig flere tilfredshed point for din befolkning og en Münzboost.

Men der er mere: Hver dag i tilfælde periode vil åbne et nyt søgen. Disse daglige opgaver, men kun vises til dig, når du har gennemført de tolv start- emissioner. Du lykkes for eksempel efter tre dage, du ikke går glip af de første to daglige ordrer, men så får hun op på den tredje dag sammen med opgave nummer 3 vises. Hvis du har opfyldt alle de quests i Forge of Empires i slutningen af ​​Maypole begivenheder, vinker dig en opjustering element, der gør det til "magter at Maypole" fra "Majestic majstang". 

Forge of Empires - Maypole

De nye varianter af majstang ikke kun se mere elegant, men give dig endnu mere tilfredshed og en Münzboost.

Arrangementet vil holde dig beskæftiget i de næste to uger. Det var først den 11. maj, er det slut.

Kilde: Official Forum