Kickerstar


Kickerstar er en helt gal fotball spill med morsomme grafikk og sprø typer.

Fotballkamp med en forskjell

i nettspill Kickerstar handler om rundt og rundt, om skinn og hvordan du kan hente ut mest for deg. Du som profesjonell fotballspiller faktisk sitter midt i en haug totalt slobs.

Ronny, kollegaen fra klesbutikken ser ikke ut som om han vet hvor han er, eller hvilket år det er. Og du trenger ikke engang ønsker å vite mer nøyaktig hvilke oppgaver sleip fyr i arbeidsmarkedet neste for deg i butikken.

Kicker bringe i toppform

Din oppgave i sportsspill SoccerStar: Tren din karakter i fotball til toppform, og føre ham til nye høyder. Enten dribling, merking eller passerer spillet - noen eiendom av dine fremtidige superstjerner fortjener oppmerksomhet, og at du kan være helt i form, har du valget mellom ulike treningsøktene her. Sprint og taktikk er på Kickerstar bare på programmet som leder trening eller forsvar. Bruk avhenger den rette balansen avhenger, hvis fotballspiller å overbevise på plenen.

Striker, keeper eller snarere Midtbane?

I tillegg til treningsøktene har du i nettleseren spillet Kickerstar å bringe enda flere måter din karakter i form. Ronny tilbyr fotball utstyr for alle, og spesielt hver prisklasse, fra shabby T-skjorte til luksus jersey. Mike fra mat butikken har alltid noe å spise i tilbudet, selv om det bare er et eple. Etter en hard trening kan du slappe ideelt med en massasje eller badstue i velværeområdet. Til neste dag full av farer og gale fotball idioter.

Du bestemmer om du zockst eller fotballkamp på midtbanen, men bestemmer deg mer for en spiss eller keeper. Som en fotballstjerne gjør du deg bare et navn hvis du trener hardt og gå som Sportskanone godt utstyrt på plenen.