Clash of Claner: Tips til at forsvare den klan krig!Et godt forsvar er afgørende Clan War. Kun et par kører i de to dage i den kombinerede gruppe kæmper forskelligt. Et par ting, du bør være forsigtig, hvis du ønsker at være sejrende og tage en masse ekstra ressourcer til at tage hjem. Let at kopiere kun line-up af din almindelige landsby og at gå i krig, er normalt ikke det bedste valg. Hvor bør ændre, tilpasse og forbedre deres, lære det i vores tip til Clan Wars defensiv i Clash of Klaner!

 • Klan krig, hva '? Generel information om gruppen slaget kan findes her.

Grundlæggende layout

I modsætning til i normal kamp handler om klanen krig kendt for bare om, hvor vellykket flad gør hende fjendens baser. Elixir og guld, du er nødt til, derfor ikke så meget som at beskytte lokalsamfund slot eller rådhuset. Især bør sidstnævnte være den vigtigste bygning i dit forsvar strategi og beskyttes mest. Hvad kan være nyttige i normal kamp, ​​nemlig at placere hovedhuset væk, er Clan War, en geschenkter stjerne! Den Klan Castle er af interesse, fordi de fastsatte betingelser deri forstærkninger flytte ud kun inden for en radius -, der let kan fremkaldes, når slottet er et eller andet sted på kanten. Det viste sig også at give individuelle bygninger uden prioritet (skurvogne, for eksempel) i hjørnerne for at udvide de måder for angribere. Ikke sjældent, den tredje stjerne mislykkes for din modstander, fordi tiden er gået, og han har ingen enheder til opbygning af hytter annulleret. Lad aldrig det siges Clas af Klaner ville ikke være et real-time strategi.

Hurtig overblik:
 • Opbevaring og miner ikke beskyttelsesværdige
 • bedst forsvare Rådhus
 • Klan slot vigtigt
 • Skurvogne i hjørnerne

End normalt forsvar godt, men den klan krig er mere: guldminer og indskud eliksir ud, for samfund slot i!

Hvis du baserer dit centralt placeret eller inkorporere i hjørnet, selvfølgelig, er op til dig. Begge har fordele og ulemper. Understøttet som i normal tilstand, enkelte bygninger, og på den måde skaber flere parceller med åbne ender snarere end blot en stærk defensiv mur. Hvis du stadig har en lille rådhus stadie (4, 5, etc.), der er tilladt hindrer små vægge, angriberen forsøger at lokke dem ind i fælder eller til at købe tid. men din største aktiv er forstærkninger.

 • Tip til vægge i Clash of Klaner
 • Klan krig tips til angreb

forstærkninger

er ofte undervurderet de donerede enheder af Clan krig. Eftersom disse kan ikke være forud ses af de modstandere, den har mindst i det første angreb på en tydelig taktisk fordel. Bruger det! Mange typer angribende enhed har visse primære mål, kæmpe forsvar og Stormbukke vægge, for eksempel, så dine enheder har lidt tid til frit at strejke. En høj Klan slot kapacitet (20 +) er særdeles nyttigt, fordi du kan derefter også få magtfulde dragen som forstærkning. Tilsvarende har tryllekunstnere og valkyrier været en succes. Du er nødt til at donere den klan krig ingen Goblins, balloner, healer eller grise rytter. Husk at du også kan afvise uønskede tropper, hvis du har brug for plads til bedre enheder.

Udtalte stærkt ikke blot i angreb men også i forsvar: dragen i Clash of Klaner.

Hurtig overblik:
 • bruge tre drager fra Clan Castle niveau som forstærkning
 • donere ingen nisser, ingen healer
 • Effektiv Breakaway: lyn stave

Endelig er det at sige, at du ikke gemmer disse noter i hvert fald fra ødelæggelse. Undertiden angriberen er simpelthen for stærk, hvilket kan fra tid til anden ske igen. Mens stærk modpart hendes dürftet med dette forsvar, men har gode kort til at beskytte den ene eller anden stjerne.

 • Clash of Klaner: Enheder på et blik
 • Enheder af de mørke kaserne på et blik

Kilde: Spil