APB – Reloaded


Fatt i APB - Reloaded i en grov byen. Jage som en politimann skruppelløse kriminelle eller selv gå til en grov bølle uten samvittighet.

I action-pakket MMORPG APB - Reloaded du fatt i en farlig verden der du blir kjent med byen fra sin tøffeste side. Har du erfaring med GTA, da er du død rett.

Gangster eller politi?

Nå må du gjøre er å bestemme seg for hvilken side av loven du i APB - Reloaded er like. På siden av rettshåndhevelse er det naturlig å opprettholde lov og orden. Med andre ord, du får meldinger menneskejakt ønsket kriminelle og har som oppgave å bringe skurkene til sporet. venter på deg jager, skyteepisoder og risikofylte oppdrag. Du skli men i rollen som gate gangster, så du forplikte deg forbrytelser, planlegge raids og er alltid på flukt fra politiet, som holder seg til deg på hælene.

Figurklasser? Feil! Vær så ønsker å være!

Rollespill APB - Reloaded settes før du ingen klare tegn, men du må gjøre veien til din karakter etter dine ønsker. Lag din egen tatovering, din karakter glipp av en mohawk og skape bilder for t-skjorter eller bilen. Enten du er enterest lov og orden eller slå noen skjeve ting, er forfeilet. Din stil teller.

Det handler om personlighet

ikke Reloaded til et normalt nivå system - er på APB. Snarere er det at personlighets teller. Det er, jo bedre status, kjøleren du vil også se ut. Så som en nykommer du må være fornøyd med en hvit t-skjorte og jeans du er pen. Bare når du har bevist at du ikke bli tatt av politiet eller har tatt når det gjelder politifolk, mange kriminelle, kan du perfeksjonere utseende.

Enten som en politimann eller kriminell - i APB - Reloaded er garantert actionfylt gameplay.