Supremacy 1914: Coalition Wins Nu OpenFra nu af er det muligt at vinde som en koalition spil i gratis strategi spil Supremacy 1914:e

Supremacy 1914

Supremacy 1914

Opdatering # 3 dateret 2017/11/08: Faktisk ville koalitionen sejre skal indføres i oktober i Supremacy 1914:e Nu har det endnu varede lidt længere, men da den seneste opdatering er det endelig muligt, ikke blot individuelt, men også for at opnå sammen med de allierede spillere sejren i en kamp. Hvis din koalition har nået 75 procent af sejrspoint et kort, vinder hende. Individuelle spillere kan stadig et spil for sig selv beslutte grab 50 procent af sejrspoint. Ønsker du at vinde med din koalition, har du så vær forsigtig at du ikke alene opnå det 50 procent.

Desuden vil de tre bedste spillere får bronze, sølv og guld i en kamp. Det er ligegyldigt, om de tilhører en koalition eller ej, og hvad enten vundet eller ej. Men du er en del af en vindende alliance, vil du modtage Koalitionen Victory Kors, en ny form for medalje. Det samme er også tilgængelig for enspændere. Desuden er den nye opdatering et par mindre ændringer i bagagen. I tilfælde af spil, der har overskredet den maksimale tiltrædelsestidspunktet, vil der være omkring ingen AI beskeder more, der vil gøre reklame, at vi stadig skulle invitere nye spillere.

Supremacy 1914 - Koalitioner

Koalitioner kan kun have begrænsede medlemmer i fremtiden.

Opdatering # 2 fra 2017/12/10: Efter blot to uger Bytro Labs yderligere ændringer af koalitioner i Supremacy 1914 har gennemført via en opdatering. Fra nu kan du, hvis du har oprettet et spil, angive, at koalitioner ikke er mulige. Så der er på udkig efter et spil, der skal altid se på match-oplysninger om alliancer er mulige eller ej. Dette er angivet i form af en respektiv ikon. Hertil kommer, den seneste opdatering har endnu til at tilbyde et par andre forbedringer, for eksempel, kan nu være alle lister i "koalitioner"sortere vindue ved kolonne.

Opdateret den 27/09/2017: Hvordan Bytro Labs har offentliggjort de første ændringer af koalitioner i Supremacy 1914 er allerede implementeret med en opdatering. Det er indførelsen af ​​begrænsninger på det maksimale antal medlemmer i en sådan alliance. Desuden har udviklerne forbedret layout af medlemslisten og anvendelse af nye ikoner tilføjet og knapper er blevet reduceret. Endvidere er fastsat et par bugs og medlemmer af overkommando, har nu mulighed for at skabe fem spil om måneden. 

Oprindelig udgivelsesdato dateret 2017/09/25: I den gratis strategi spil Supremacy 1914 kan du ikke kun kæmpe alene mod alle andre spillere. Der er også mulighed for at alliere dig med andre mennesker, så indgå koalitioner. Denne mekanisme vil opleve nogle ændringer i den nærmeste fremtid, da den tyske developer Bytro Labs har annonceret den officielle forum. 

De første justeringer vil allerede være en del af fremtidens opdatering til os 1914:e Fra da af vil der være grænser for medlemmer koalitioner. Disse grænser er bestemt af kortet størrelse. Så du spiller på et kort i maksimalt 21 spillere, koalitioner fra blot to personer til at bestå. For partier af op til 31 spillere, grænsen stiger til tre medlemmer. Med et maksimum på 50 spillere er 4, 100-afspiller kortlægger 5, 250 spillere og 6 på de største kort, hvorpå op til 500 spillere kan kæmpe mod hinanden, det maksimale antal pr alliance er 7 medlemmer. Skulle du nu i en kamp for at være en del af en koalition, der overskrider den tilsvarende grænse, der er kun en gang ikke et problem. I et sådant tilfælde, men ingen nye medlemmer kan så lang tid at komme på tværs som din koalition ikke hører ind under den grænse.

I næste måned vil flere ændringer følge. Fra oktober koalitioner i Supremacy 1914 kan komme ind sammen sejre. Dette sker, når alle medlemmer af en alliance sammen har vundet 90 procent af de mulige sejrspoint et spil. Fra denne opdatering for at koalitioner, der har flere spillere end tilladt, med magt at reducere behovet. 

I fordelingen af ​​medaljer og Goldmark belønninger i slutningen af ​​et spil i Supremacy 1914 er ikke på alle tidspunkter ændre så meget ved de nye mekanikere. De tre bedste spillere vil, uanset at en koalition vil bringe sejr, modtager deres priser, mens den vindende alliance får sine egne medaljer. Hvis medlemmer alle får den samme mængde guld mærker.

Endelig vil det være muligt i fremtiden Supremacy 1914 at spille runder, hvor koalitioner ikke er mulige. Passer til en søgemulighed vil blive indført, så du kan finde de tilsvarende dele også.

Kilde: Bytro Labs