Virtuel galop


Fair konkurrence med deres egne væddeløbsheste for sejre og placeringer. Grunde din egen stutteri og bevæger sig ind i den spændende forretning i hesteavl.

I Virtual galop du træder ind i den fascinerende verden af ​​hestevæddeløb. Hvad du er dit eget hold og bære ansvaret for dine heste og dine medarbejdere. I avisen Virtual galop finder du mange jobansøgninger. Her kan du søge efter egnet personale, såsom stabile dreng, undervisere eller jockeyer.

Nye væddeløbsheste kan findes på hesten markedet. Dette har til Derby favoritter alt at byde på fra ploven hest. Din opgave er at uddanne dine medarbejdere og træne dine heste indtil de er klar til hvert løb. Beløn ​​dine medarbejdere for deres arbejde og sikre, at de er tilfredse med dig, for eksempel, udfører lønstigninger og distribuere ferie. Effektiviteten af ​​dine præstationer kan du øge gennem opførelsen af ​​yderligere bygninger. Du har også mulighed for at også ønsker at deltage hestevæddeløb ved at udfylde indsatser. Så du går gennem vellykkede indsatser populære bookmakere.

I Virtual galop du er gratis, hvis du durchschlägst du alene eller verbündest med andre spillere for at arbejde mere effektivt. Ved at bytte med andre team ejere, kan du finde ud af, for eksempel, hvad du ikke kan forbedre eller avle favoritter. Men gå forsigtig med dine optjente kapital og giver kun hvad du har råd til. Formålet med Virtual galop er at samle så mange trofæer og sejre præmier. Den eneste måde at gøre dig så Rennstalbesitzer et navn og få succes med dine heste og jockeyer i det lange løb.