Call of Duty Online


Opplev den berømte førstepersons skytespill-serien som gratis å spille online spill. I spennende kamper du rock slagmarken i Call of Duty online.

Den million solgte CoD serien har en free-to-play avlegger med Call of Duty online. den Last ned spill Call of Duty Online er en kombinasjon av kjente boksetitler som Modern Warfare og et online spill som du må betale noe.

Call of Duty, men free-to-play

I Call of Duty Online, er du på en blyholdig multiplayer eventyr, eller alternativt en enspillerkampanje med Capctain Prisen, John "såpe" MacTavish eller Ghost Riley. Du befinner deg i en alternativ dag. Modern Warfare og våpen Standardene har til det daglige brød, fordi som en soldat på slagmarken, er det din jobb å skape terror i verden. Uforferdet, du står overfor farene erledigst jobber og oppdrag for å bringe tilbake fred til verden. Som medlem av en spesialenhet som har oppdrag i universet av Call of Duty: Modern Warfare er basert på, vil du oppleve i den elektroniske avlegger men din egen historie.

Mange moduser å velge mellom

i Førstepersons skytespill Call of Duty Online du har flere spillmoduser hvor du kan vise frem, blant annet, er en modifisert form av survival mode 'fra Modern Warfare 3 tilgjengelig. På mange, forskjellige kort tilby dine motstandere pannen. For dette, har du et bredt utvalg av våpen og utstyr å velge mellom. Du er i stand til å tilpasse karakteren din etter dine egne behov, men også utstyr og dine bly sprøyter kan forbedres i spillet, og skreddersydd for deg.

En butikk for våpen, er det også

Du kan Call of Duty på nettet for gratis nedlasting, installere og spille prinsipp. Månedlige avgifter som i andre spill er ikke påløper. men eventuelt kan du bruke den elektroniske butikken av spillet betalt innhold.