stak Tower


For at opnå en høj score i stakken Tower, du stapelst forskellige overlejrede store plader, indtil der ikke er plads til nye gulve.

stak Tower er et gratis færdighed spil, hvor særlige takt og timing er nødvendige. I hver ny runde starter du med et tårn, som du først sætte store, firkantede plader. Med hver ny område får du et point. I begyndelsen kan dette ikke være meget let, men den hastighed, hvor du skal samle tårnet stiger. Kommer tilbage fra to nye plader ind i billedet, som du placerer med et klik på venstre museknap. Men hvis du klikker for sent, og pladsen i stedet lander på din stak tårn ved siden af ​​dit tårn, du taber, og er nødt til at starte forfra.

Et andet trick af free-to-play browser spil er, at du nødt til at stable pladerne præcist som muligt med hinanden. Du vil gøre dette, ordet "Perfect" vises ved siden af ​​dit tårn og du starter en kædereaktion, der varer indtil du har tilføjet et område har placeret på toppen. Når du dette sker, det næste område, der skal placeres krymper til størrelsen af ​​den øverste plade på dit tårn. Hvis du stak i Tower Så læg kun den yderste kant af stakken, den næste del er til tider meget smal: Placering desto mere vanskeligt for dig!

Med stjerner du låse små hjælpemidler gratis i stakken Tower

Jo flere point du samler, jo flere funktioner er tilgængelige for dig. I første omgang får du både et punkt og en stjerne for hver ny firkant. Med himmellegemerne kan du menuen Start Stack Tower købe nye boostere, som du tidligere låse op med et vist antal point, og dobbelt så mange får for eksempel stjerne for hver ny placeret overflade. Derudover kan du tage tilbage, hvad du men også stjerne omkostningerne og derfor ikke så ofte som muligt dit sidste tog i hver runde.