narkohandler


Byg et lægemiddel imperium med alle relaterede forretningsområder, der lover højt afkast som godt. Bryd loven, hvor det kun kommer til at gøre maksimal fortjeneste ...

at være en narkohandler, der kan læres enhver handel skole eller college. Til dette job du blev født - eller ej. Har du lyst til en tur i de grå områder af vores samfund, kan du tage et nærmere kig på den browser spil narkohandler én gang.

I online spil, du svinger op til forretningsmanden til semi-lovlige og helt ulovlige fordele. I narkohandlere er ikke kun om at forstå livet i den lille ticker på hjørnet går langt. Snarere, spillet genoptage af en meget stor stof iværksætter er - i forenklet form, selvfølgelig. Så det ikke opholde sig længe i køb og salg af narkotika i ind- og udland. Dine penge skal vaskes, til at repræsentere dig som en ren forretningsmand udad. Uundgåeligt, vil du derfor ikke kun fungere som en klassisk narkohandler, men tjene dine penge som bordel ejere og ledere af Hookerbars.

At det kan dermed mange en shootout komme op med politiet, er taget i betragtning. Narkohandler bruger forskellige funktioner og elementer. Alene antallet af omsættelige stoffer er ekstraordinært. Der er også, naturligvis, men alligevel nogle andre objekter, der er værd at en handel. Ikke alle elementer kan købes i enhver by, men er kun tilgængelige i visse butikker i verden. de er også mere værdifulde. Et eksempel på dette er den voodoo dukke fra Afrika.

De mange muligheder i narkohandlere gøre spillet varieret og altid tilbyde nye muligheder for at supplere din point konto og til at klatre til toppen af ​​den høje score. Og du bør i sidste ende bliver træt af jordiske kiosker, prøve lykken alligevel bare i rummet. Andre planeter skal hurtigst muligt betjenes med crack og andre lægemidler. Og ildkampe med andre brugere, du kan se der også let give. Så hvad holder du stadig på jorden?