Lev Holdem poker Pro


Lange poker aftener i selskab er en velkommen forandring. Hvis du er en af ​​de ivrige pokerspillere, men kan kun investere sjældne timer i dette spil er det rigtige for dig.

Bare prøv lykken i virtuelle poker! Selvom atmosfæren i et typisk kortspil aften med venner kan være dårligt overføres til pc-skærmen eller din smartphone skærm, men spillet ikke kommer her for kort. Poker er et af de mest populære kortspil i verden. Næsten alle har behandlet før med spillets regler, og nogle mennesker er fortvivler. Men gå ikke i panik: Selv hvis du hidtil intet havde med dette kortspil på hatten, du kommer i Facebook og mobile spil Lev Holdem poker Pro gør gode fremskridt og har hænge af det hurtigt. Spillet du lægger dig, enten som en gratis app til din smartphone eller tablet med Android eller iOS-operativsystem, eller du smider til din pc og vise på Facebook, hvad der er i dig. Ved bordet, spillere fra hele verden deltager - så gør dig klar til mange forskellige spil taktik, der kan overraske dig helt den ene andet tidspunkt eller. Med andre spillere du handler dig ud via den interne live chat. Hvem var du at gøre det rigtigt, vil du opleve gennem personlige avatarer.

Dybest set, alt er her for den berømte "Texas Hold'em Poker" -princippet. Daglige lander gratis guld på din konto, som du til sidst til huse i turneringer på hovedet. I Live Holdem poker pro du forventer flere game modes. Både i Shootout- og sit-n-go pokerturnering du nødt til at vise, hvad du har fået. Det bedste ved de ting: Du er nødt til at sætte nogen pokerfjæs, fordi din modstander ikke se dig. Til det kan du finde i spillet mere end 200 genstande, der lader andre spillere en glæde tilberede.

Lev Holdem poker Pro du spille direkte på det sociale netværk, eller på din iOS- eller Android-enhed.