Anno 2205: Asteroide Miner


Velkommen til fremtiden! Puzzle dig vej gennem mange niveauer og vise, hvad der er en klog gamer i dig.

En galaktisk eventyr venter dig i free-to-play mobile spil Anno 2205: Asteroide Miner. I modsætning til den fulde pris spil Anno 2205 er ikke, det er en indbygget real-time strategi spil, som du ville kunne forvente - Anno 2205: Asteroide Miner er et match-3-spil. I denne titel, du puzzelst dig fra niveau til niveau og er på udkig fjerne galakser på egen hånd.

Match 3 spil til at bygge spillet

Princippet Spillet er kendt dig mod andre titler i genren. På en pitch forskellige symboler er spredt, som gælder for fusionere det til 3 kombinationer. Du slutter identiske elementer og ødelægge denne måde asteroider. Der skal mindst tre identiske symboler, hvis du scorer i Mobile spillet vil. Men jo længere kæden af ​​de samme elementer, jo hurtigere din score stiger!

Tricky puslespil i rummet

I hvert niveau af Anno 2205: Asteroide Miner du finder foran et specifikt mål, der skal nås med det begrænsede antal træk. Med stigende niveau etape, dine opgaver gør altid tricky, så en eller to gange mere end et forsøg er nødvendigt at mestre en sektion - på bekostning af din energi point.

Selv om placeringen af ​​symboler lange kæder løfter: Lad antallet af dine sving ikke ignorere! Kun hvis du samle de nødvendige elementer, der er et niveau afsluttet. Medmindre dit mål er at ødelægge en asteroide. Dette har et vist antal hit point, som reduceres med hver lang kæde. I det mobile spil, du finder for visse emner som vand drone, som du kan forbedre i form af skader og rækkevidde og bruge det til din fordel.

Hvis du også spille PC spil Anno 2205, har du også mulighed for sjældent at overføre app indsamlede råvarer med henblik på at sætte skub i udbygningen af ​​dine metropol.