Brick-Force


I Brick-Force har du mulighet til bygningen og drive med shooter elementer for å kombinere.

Shooter sanne byggesteiner

Brick-Force er den første online spillet i Berlin operatør Infernum og tar deg til den fargerike verden av byggeklosser der det er ingen mangel også elementer fra sjangeren. Nettleserspillet er basert i dette tilfellet på tre pilarer: bygge, dele og spille. Du kan bygge dine egne kart i stil med Minecraft dem med og andre venner til å dele, og de bruker seg selv som banen. Blokker og blokker fascinere unge og gamle - prøv den ut og la kreativiteten løpe løpsk!

Flere moduser for mer variasjon

Ulike moduser der du kan konkurrere med andre spillere er de som gjør en frisk bris i gratis spill morsomt skytespill. du kan logge inn på en lobby på en av våre Brick-Force kart du i en runde. Etter at du går ut jakt og du leverer rask utveksling av brann, med firkantet hodeskallen er en annen målrettet. Av vellykkede kamper du tjene poeng og klatre til nivå for å låse opp flere funksjoner i online spill.

Kreativ!

fantasien ingen grenser i Brick-Force. Som et stort fjell legoklosser kan du sette sammen ulike nivåer i henhold til egne preferanser. En kompleks redaktør, men ikke kom her brukt. Bygningen i seg selv er en del av spillet. Så du går med din karakter gjennom en fortsatt veldig tomt og kjedelig kort. Med instrumentet i hånden, men endringene raskt. Du kan bestemme om du vil lage sin egen eller sammen med andre spillere nybygg og verdener deg selv. Hvis kartet gang fullført, presentere dem med noen erfaringer fra andre spillere Brick-Force. Handling inviterte kamper da ingenting står i veien.