Quiz duel i den første


App møder TV - Med Quiz Duel i Først skal du deltage i tv-show, der løber i den første. Svar Spørgsmål af spørgsmål og spille for sejren for Team Germany.

Med app kaldet Quiz duel spil operatører Evaluering og Organisation Media har 2014 landede et rigtig hit. Million spillere puslespil hver dag og besvare vanskelige spørgsmål. Du kan spille mod venner og andre spillere fra hele Tyskland. Blandt andet, historie, natur, tv, musik og mad, de fagområder, hvor du lægger din viden på prøve. Når et område er valgt, er det vigtigt at korrekt besvare det tilsvarende spørgsmål. Fire mulige svar er på dit valg, bør du derfor en gang fast, du kan altid gætte. Men for at deltage i tv-serien, skal du bruge den app Quiz duel i den første, du kan gratis downloade til din iOS eller Android-enhed via iTunes eller du Google Play Store også. Login kan du dig der enten med din Quiz Duel Login eller du oprette en ny konto. Når quizzer i løbet modereret af Jörg Pilawa vise du kan endda vinde penge. kræver imidlertid, at tilmelding til konkurrencen samt bekræftelse af de vilkår og betingelser.

Den tv-show App løber fra mandag til fredag ​​kl 18 i den første (som fra februar 2015). Men bortset fra ferier eller datoer, hvor vintersport begivenheder sendes. du oplever en nedtælling i app, når den næste live-quiz duel begynder med kandidaterne i studiet. For hvert spørgsmål, er det muligt for dig at genindtræde. men særlig lang tror du ikke kan, fordi du er nødt til at beslutte inden for en bestemt tid på et svar. Du - og alle de andre spillere, der deltager på app - spille sammen for Team Tyskland og optræder dermed imod studiet kandidat. Svaret, som var meget ofte indtastet vælges for dit team.