Skyrama


I Skyrama du klarer en liten flyplass dukke opp, snu den til et internasjonalt transportknutepunkt.

Vie deg i nettleseren spillet fra Bigpoint av moderne luftfart og administrere din egen flyplass. Men før du bli forvandlet fra intetanende luftfart fan av den legendariske lederen for en internasjonal flyplass, du har fortsatt mange utfordringer. Men først, her er den korte traileren gratis manager spill:

Fra den lille flyplassen til større flyplass

I begynnelsen av oppbyggingen spill Skyrama bestemmer du føler for plasseringen av flyplassen. Du starter med et enkelt rullebane og har samme sjekk i første flytur. Ikke få panikk, kompliserer saker er det ikke. Etter bare noen få klikk får du taket og fullføre alle viktige oppgaver med venstre.

Med midlene du bygge din flåte jevnt og kjøpe i butikken den siste fly. I tillegg til Rama-XS-Express vil du også ha stor maskin Rama-M Super Turbo er tilgjengelig som du kan generere masse penger. Selvfølgelig vil du også trenge flere bygninger som du plasserer på store flyplassen. Bygg første terminalen hvor passasjerene kan vente på sine flyreiser. Hold et øye alltid til tilfredsstillelse av dine kunder! Sørg for at du forskjellige dekorative elementer, du lokke flere passasjerer til nettstedet ditt.

For en kort lur på hotellet!

I tillegg til parkering og bussholdeplasser du kan selv bygge din egen campingplass og hotell komplekser. Men inntil du har oppnådd det nødvendige for denne eiendelen, du har fortsatt å løse noen oppgaver. Hvordan du plasserer de ulike bygningene på din flyplassen, forblir i airport spill Skyrama utelukkende opp til deg.

Bekymring i dette nettbaserte spillet for jevn drift og ta hensyn til på gang ankomster og avganger på flyreiser. Bare på denne måten får du mange bonuser og selvfølgelig masse penger du eventuelt trenger for videre utvidelse av flyplassen. Med litt dyktighet og en videre planlegging du forvandle din lille flyplassen i en stor, internasjonal transport hub, bruker tusenvis av passasjerer daglig. I denne simuleringen, kan du selv lande på flyplassene i vennene dine fly.