Naruto online


Du er en stor anime fan, men du ikke har en samsvarende spill for du har funnet? Men deretter dykke inn i verden av Naruto Online!

Du ville Naruto noensinne vil gratis og oppleve nettleseren, uten å måtte akseptere en lang nedlasting? Da er du helt rett. stå i Naruto online risikoen sammen med de populære karakterene å være den beste ninja noensinne! Ingen tvil om at Naruto Uzumaki spiller en stor rolle i denne anime spillet. å skli inn i rollen som den berømte helten, er imidlertid ikke mulig. fem nye karakterer var i stedet for dette MMORPG laget som blander sømløst inn i Naruto universet.

Alle helter er!

Visste du bestemmer deg for å være en helt, eventyret som har mange overraskelser for deg begynner. Naruto Uzumaki ønsker å bli Hokage. Underveis, men blir hans beste venn Sasuke i trøbbel, og på toppen av at freden vil bli gjenopprettet. Så det er mye å gjøre i dette spillet. Plasser et team sammen fra forskjellige krigere, hver oppfylle en annen oppgave på slagmarken og prøve å gi historien et godt utgangspunkt!

Naruto online

Du møter i Naruto Online kjente figurer fra anime.

Kombinere forskjellige kampstiler

I løpet av eventyret vil du lære de ulike ferdigheter og forbedre dine kampferdigheter. Å fjerne Kombiner Nin-Jutsu, Gen-Jutsu og eremitt modus dine motstandere med kraftige angrep ut av veien. Avhengig av hvilke tegn du har i din gruppe og hvordan de ser seg selv, komboer faller ut sterkere eller svakere. Bare med riktig strategi og riktig team vil du seire.

Naruto online

Hver nå og da vises Kyubi.

Enkel eller multiplayer? Du bestemmer!

I Naruto Online du opplever kapittel av den offisielle Naruto historien. Her besøker deg på reisen forskjellig steder som synes dere kjent som kjennere. Blant annet handler det om i landsbyen Konoha. Du vet handlingen i anime allerede utenat? Så lukket deg sammen med venner og kampen enorme bosser World og utforske gruppe Dungeons!

Den nødvendige autentisitet Naruto skaperen Masashi Kishimoto, som er aktivt involvert i utviklingen av spillet gir.