Pokemon TCG Online


Hvem kender ikke den Pokemon TCG? Men ikke kun i skolegårde er flittigt indsamlet, handles og kæmpede det går online.

i Pokemon TCG Online du har mulighed for til den bedste Pokémon træner gennem tiderne. Du træner kendt som Pokémon Pikachu, Vicini, Tepig eller Mew og verstärkst deres færdigheder med ekstra effekt kort, så din modstander har ikke en chance. Men kun med en afbalanceret spil kort, du er i stand til at besejre dine modstandere. En elektrisk Pokémon rettet nemlig for eksempel næsten ingen skade mod en lille monster af typen af ​​sten. Så Tænk før du nærmer dig en konfrontation.

Energiske pocket monsters

Før kampen mod andre Pokémon trænere vælger du en passende dæk, at du lægger sammen selv. For at sende din Pokémon i kamp for berømmelse og ære, skal du også er forskellige andre kort. Uden energi, kan din Pokémon ikke angribe. Selvfølgelig skal denne energi matche klassen af ​​den lille lomme monster. For særligt kraftfulde angreb du sætte et to energi-kort og trække på denne måde den indsigende Pokémon virkelig meget energi.

Udvikling gør lille Pokémon mere

Et andet vigtigt aspekt er udviklingen af ​​Pokémon. Hver Pokémon har forskellige udviklinger, som du kan bruge til at gøre din lille fighter endnu stærkere. Sammen med de passende effekt kort du besidder ved og ved en mægtig hær af forskellig Pokémon. Nu skal du bare nødt til at overveje dig en kunstfærdige taktik, så du går ud sejrende fra en kamp. Du kan selvfølgelig kun en gang konkurrere mod forskellige edb træner til at sætte dine evner på prøve.

Med din første dæk du naturligvis ikke har nogen sjælden Pokémon. Du kan finde dem for eksempel på banen, hvor du vil konkurrere mod en anden spiller. Med det rigtige kort browsing spillet miljø for nye monstre og stockst din samling på. Derudover har du mulighed for at få nye Pokémon ved at købe ægte spillekort og indløse koderne for pakkerne online. Med hver ny Pokémon Edition ny Pokémon vises igen gratis download Pokemon TCG Online.