Vikinger: War of Klaner


Med vikingerne: War of Klaner du opleve spændende strategi slag og blive leder af en viking stamme.

Hvis strategispil gøre middelalderen som et emne, de er placeret i de fleste tilfælde i Centraleuropa: med slotte, riddere, katapulter - bare alle de ting, som vi er vant til i titler som Stammerne eller Goodgame imperium. mere tilbøjelige til at få mindre opmærksomhed vikingerne, der har inficeret samtidig havene mod nord. Den gratis online spil og mobile spil Vikinger: War of Klaner dedikeret til netop at folk fra Skandinavien - navnet siger det allerede.

Kom i Vikings: War of klaner magt og rigdom!

I vikinger: War of Klaner du tager rollen som en Jarl. Det er chefen for en viking stamme. Dine primære opgaver er at udvikle og udvidelse af sin egen løsning, herunder en stor palads og erobring af nye territorier. Fordi men vikingerne var ikke en meget fredelig levende mennesker, plyndret i det østlige, centrale og selv Sydeuropa.

Og du skal være i vikinger: einzuheizen pæn War of Klaner nabo-stammer? Selvfølgelig, en stærkt team af tapre krigere. I vikinger: War of Klaner du har et bredt udvalg af forskellige enheder som nærkontakt krigere, bueskytter eller hurtige ryttere. Du sender på kortet i fjendtlige områder, fechtest spændende kampe derfra, og hvis det lykkes erbeutest en bunke af råvarer, som du slå investere i en udvidelse af din fæstning.

Yderligere belønninger du mestrer dig i Vikings: War of Klaner ved at udfylde missioner. Hvis du stadig ønsker foretrække bør den fredelige måde, du har også mulighed for at handle og at alliere sig med andre spillere. Måske er du tæt på en klan eller grøn mindste selv en med dine venner. Du ser: Vikinger: War of Klaner har nok dybde til at holde dig underholdt i lang tid.