Goodgame imperium


Vil herre og form af soldater, der vil hjælpe dig fange i Goodgame imperium online nye byer!

I den gratis browser spil Goodgame imperium du slip du i rollen som en herre af slottet fæstning beholde. I denne blanding af strategi og konstruktion spil, det gælder ikke kun at skabe et fungerende økonomisk system, men også at udvikle den bedste militære strategi for erobring af nyt land. Først bør du tage sig af råvareforsyningen i Goodgame imperium, så du kan bygge nye bygninger. Det er vigtigt altid at udvide stenbruddet og savværket. Ved efterbehandling quests du optjene belønninger, der hjælper dig gøre din by at stige. Du producerer råvarer, bygge fra byens mure og rekruttere soldater. Gradvist vil din by være mere interessant for nye beboere med deres skat du din fæstning yderligere opgradere og sælge erweiterst.

I Goodgame imperium strategi beslutning

Du bestemmer, om du fokuserer på ekspansion i økonomien eller den hurtige udvikling af militære styrker. Igen og igen tilbudt til Dem i Goodgame Empire quests, nogle ekstra guld flyder gennem deres bosættelse i byen statskassen. Hvis du Goodgame imperium spille, skal du udvikle en strategi og implementere sendes: Hvis du beslutter at bygge en blomstrende forretning, du drage fordel af en stor stat skatkammer. Disse ressourcer kan bruges til at udvide slottet og forposter eller gøre alliancer -. For eksempel med spillere, der har en stærkere militær tilstedeværelse, end du med dine finansielle ressourcer, du vil blive en værdifuld allieret og nyder beskyttelse af din partner, som du fortsætte med at bygge din virksomhed arbejde langsomt og din egen veludstyret hær aushebst i baggrunden.

Hvis du beslutter dig for den dominerende variant og investere primært i din militære sted i økonomien, er en dygtig angreb strategi vigtigst, for at vinde afgørende kampe mod computerstyrede fjender og holdkammerater. Uanset hvilken rute du vælger, har du fået det i hånden for at blive den mest magtfulde hersker i Goodgame imperium.

Goodgame imperium

Bag dine vægge, beboerne føler sig trygge.

Bliv klog generaler!

Desuden gælder det i taktiske online spil Goodgame imperium, danne stærke grupper, der kan hjælpe forsvare dit slot og angribe andre slotte. Strategien spil i Hamburg udvikler og udgiver Goodgame Studios indeholder en række forskellige enheder. Disse omfatter:

  • Spearman
  • bueskytter
  • sværdkæmper
  • militser
  • Mace luftfartsselskab
  • armbrøst

Af disse enheder, der er lande med flere flere varianter, som du kan træne senere i spillet til at give en stærk hær på fode. 

Skridt for skridt, fra et træ med et lille slot af soldater en fæstning, hvis magt område udvider til tilstødende provinser. Her kan du bestemme, om du ønsker at danne alliancer med andre spillere, eller om du planlægger erobringen af ​​andre lande alene og trække væk. Kun en stærk og gennemtænkt taktik fører til succes. Derfor Goodgame imperium fungerer kun online og multiplayer-titler. Træfninger og krige samt alliancer med andre spillere giver den unikke dynamik. Efter alt, alle ønsker at være den mest magtfulde hersker og tvinge alle andre i knæ - det skal gælde for alle, men er en strategi, der er dømt til at mislykkes. På vej til den største herskere du ikke kan undgå alliancer. Og når tiden er inde, vil den øverstbefalende sikkert strejke på dig og gøre de rigtige militære beslutninger.

Goodgame Empire - Battle

Hvis du vil have succes i kampene, du har brug for en stærk hær.

Med alliancer til herlighed

i Goodgame imperium til spillere kan ikke kun bekæmpe hinanden, men også deltage i taktiske alliancer med henblik på at udvikle en fælles bygning strategi. I stærke alliancer nye lande at erobre, som er vigtige for at få yderligere ressourcer og på markedet kan handles med varer for at styrke den fælles økonomiske system. Desuden kan alliancer udvikle sig til stærke militære alliancer, hvor selv spillere, der spiller i et stykke tid Goodgame imperium online og bringe nok erfaring til at tænke ret to gange, hvis de vover at angribe.

udvide opdateringer Goodgame Empire gratis

Gennem regelmæssige opdateringer af Hamburg operatør Goodgame Studios giver Goodgame imperium gratis indhold til at altid give dig nye udfordringer og muligheder. Da de opdaterede "Heroes Rising" kan du stige op til heltene, der savner din helt karakter et udstyr og placere ham i kampe nye taktiske muligheder og kræfter, for eksempel. Der er flere helte at vælge imellem, alle bringe unikke færdigheder. En senere opdatering har gjort det muligt, at spillere, der spiller som allierede Goodgame imperium sammen byer Alliance kan bygge. Bygningerne på Allianz byen - en alliance kan maksimalt oprette én by - give alle involverede forskellige bonusser. De alliancer, der gør det til toppen af ​​den respektive rangordning af deres byer hertil af deres bosættelser endda boligområder byer i Kongeriget.

Goodgame Empire - Alliance By

Takket være den alliance af byerne grad af interaktion mellem aktører i Goodgame imperium er særlig høj.

Har vi vakt din interesse og du vil stadig prøve dig selv som en lineal og Goodgame imperium at spille gratis? Hvad venter du på - komme i spillet og planlægge dit slot, smede alliancer og foreslå spændende kampe!