Den Settlers Online


Med arbejdsnarkoman bosættere du bygge en lille landsby til et blomstrende økonomiske centrum. Den Settlers Online, kan du spille gratis direkte i browseren spil!

I fri bygnings spil Den Settlers Online starter du med en lille bygd på en lille ø, der er i begyndelsen stadig helt ubeboet. Med en bred vifte af produktionsbygninger du bringer økonomien i gang, mens du bygger huse med plads til hårdtarbejdende bosættere. 

Med de mange bygninger og produktionskæder, der er tilgængelige for dig, du udvikler i The Settlers Online dit lille landsby til et blomstrende, travle by. En global lager og en række finansieringsmuligheder (buffs) hjælpe dig med hurtigt fremme udviklingen af ​​din bebyggelse til at nå nye højder og dermed låse op for nye bygge- og spilmuligheder.

Tidsfordriv røvere af din ø og øge produktionen af ​​råvarer!

På dit hjem ø grimme karle boltre i begyndelsen af ​​deres røver lejre. Målet er at jævne alle fjendens lejr til jorden for at erobre hele øen, så du har mere plads til afregning. Du vil se, at en afbalanceret økonomi er vigtig. Følgende ting, du har brug for at producere, blandt andet:

 • Fødevarer (såsom fisk, maltøl, brød, pølse, vand)
 • Byggematerialer (såsom træ, sten, marmor og værktøjer)
 • Metal (såsom jern, bronze, stål og titanium)
 • Våben (såsom sværd, kanoner, buer, heste)
 • Bøger til forskning

En økonomisk oversigt viser dig i The Settlers Online er altid, hvordan produktionen kører, så for eksempel, hvis du producerede overskud eller visse varer tab gør. Dine bosættere fortsætte med at arbejde, selvom du ikke selv er online. Det er derfor vigtigt at sikre, at din ressource produktion er stadig i den grønne zone, fordi ellers, hvis det er muligt, dit lager tom i dit fravær. 

Den Settlers Online

Sammenfattende virksomhed, du ser kørende processer.

Sammen scurrying med venner og guilds

I guild vil du altid støtte og modtage nyttige tips og tricks, kan du også give gaver til dig hinanden med ressourcer. Er fremme dig produktionen af ​​andre spillere, de skal gøre mod dig, omvendt gunst. Således er alle forløber hurtigere. Som medlem af en guild, kan du også løse hver dag, hvor der er guild mønter en guild quest. Denne valuta accepteret af købmand i ordensmarkedet kategori. Sortimentet skifter jævnligt der.

 

Den Settlers Online

Håndtag med andre spillere på ordensmarkedet!

Kæmper med eventyr og vinde stort bytte!

Generals i The Settlers Online

Generals i The Settlers Online

Et vigtigt aspekt af The Settlers Online er den såkaldte eventyr. Den finder din opdagelse for dig. Når du begynder en, kan du gå, hvor det kommer som regel fladt gennemgå røver dig til en anden ø. Er også den sidste lejr væk, eventyret slutter, og du vil blive belønnet med masser af loot (loot i form af varer, erfaringspoint og undertiden bygninger). Erfaringspoint du skal nå den Settlers Online i det niveau og låse op for nye bygninger eller enheder. Nogle eventyr, du kan bestride sammen med venner, andre du tackle alene. Her er en oversigt over de tilgængelige enheder:

normale enhederElite enheder
rekruttersværdkæmper
bueskytterMonteret sværdkæmper
rytterridder
militsersnigskytte
soldaterpansrede snigskytte
langbueskytterMonteret snigskytte
gunnersbesieger
armbrøst 
Elite soldater 

De enheder, du sørge for en generel, som transporterer dem til eventyret øen. Jo mere du går, jo flere typer af enheder er til din rådighed. I eliteenheder kun avancerede spillere over niveau 50 kan få adgang til.

Den Settlers Online

Den Settlers Online

Browseren spil af den populære pc-spil-serier

Den Settlers Online er baseret på den populære PC spil serie The Settlers (bosættere 1 til 7), og har intet at gøre med brætspillet "Settlers of Catan" at skabe. Browseren Spillet kombinerer velkendte elementer af bosættere serien med de fordele og funktioner i et online spil, såsom interaktive funktioner såsom ordener og regelmæssige opdateringer. Blandt de store nyskabelser i offentliggørelse af øen øhav, en udvidelse af hovedøen, kan du erobre niveau 50 for at få mere plads til afregning del for eksempel.

Core funktioner af The Settlers Online:

 • Opførelse af en ø byen ved lænket økonomiske cyklusser
 • Omfattende muligheder for interaktion med andre
 • Forskning system til videreudvikling af specialister (opdageren, geologer, generaler)
 • Eventyr alene og sammen 
 • PvP-funktion
 • Begivenheder med flotte præmier, som jul, Halloween og påske
Den Settlers Online

Du er nye øer.

Vellykket fra starten - og ingen ende i sigte

Den Settlers Online er af Ubisoft datterselskab Blå Byte fra Düsseldorf og er Ubisofts første virkelig vellykket online spil efter reaktionen af ​​Might and Magic Heroes Kingdoms browser spil. Også, suset til spillet sigende. Under lanceringen kollapsede de åbne beta servere under stormløb af spillerne. Browseren spil The bosættere Online nyder selv i dag, år efter den officielle frigivelse stor popularitet og har et aktivt fællesskab. at få venner i spillet, derfor er ikke et problem.