Clash of Klaner


På slagmarken af ​​Clash of Klaner du lader ud soen, for at forsvare din landsby. Ingen fjendtlig enhed kan komme til dig!

Clash of Klaner er en strategi spil, hvor ikke kun strukturen af ​​din landsby er i centrum. Her rykker også kampsystem i fokus. i gratis Mobil spil til din iPhone, iPad eller Android-enhed du starter først og fremmest til små. Men med vedholdenhed og strategisk færdighed du forvandle din grund i en imponerende løsning. Men jo bedre din bebyggelse, den misundelige også modsatrettede spillere. Quick du kæmper i deres seværdigheder og vil blive en populær mål. Så er det dine øjne og gå! Med din magtfulde mennesker du slå igen, for at forsvare din landsby.

Barbarer og drager i kamp

Den gratis multiplayer spil overbeviser med en sød tegneserie grafik. Så fra brutale kampe behøver du ikke frygte dig, her det går, selvom grafisk noget harmløs, men handling er ikke kort endnu. Med krig magikere, barbarer og endda drager du trækker ind i kampen og forsøge at dominans over verden af Clash of Klaner at vinde. Dette vil dog ikke være let, fordi nogen anden spiller også forfølger netop dette mål. Lone har det særligt hårdt, så det betaler sig at skabe en klan eller deltage i en allerede eksisterende. I første omgang Goblins dine største fjender, men snart det har Goblin kongen selv også ud til at få dig og din landsby. Mindst så vil du ønsker dig en kraftfuld klan, som du er mildest talt forbløffet selv den mest stærk modstander.

Forsvar er lige så vigtig

Din egen stykke jord du forsvare ved hjælp af bomber, vægge, fælder og tårne ​​eller kanoner ved siden af ​​dig ti forskellige typer af enheder til rådighed, som du absolut bør vænne. Den downloade og spille Clash of Klaner er gratis. Imidlertid er en internetforbindelse kræves for at gamble.