Lady Populære


Hver pige drømmer om talentfulde en dag at være berømt og succesfuld. Med brug vil du til Lady populær i verden af ​​glamour.

Frihed i et LADY

Lady Populære gør ægte pige drømme. I denne browser spil du bor vellykket liv i en dame og verfügst mens mange friheder og designmuligheder. du kan for eksempel fri til at træffe afgørelse om karrierevej. I Lady Populære men du organisere de mest populære havefester med alle dine venner og dekorierst lejligheden og haven til din smag. Du vedtage en sød lille kæledyr, og tage sig af netop om, hvordan du din avatar. Som en dress-up typisk er millioner af kombinationer for tøj din karakter klar til at blive ofte opdateret med nye kollektioner.

Det sjove er ikke for kort

I begyndelsen af Lady Populære gestaltest dig et tal, som du ønsker, derefter straks dykker ned i den glamourøse liv. I din egen omklædningsrum man kombinerer et sæt tøj, ethvert fald fuld af elegance og stil i øjet. Din dame lever sit liv efter dine ideer. Du skridtlængde gennem en verden af ​​Lady Populær og beslutte, hvordan du tackle hverdagen. Til en vis grad realistisk du går, selvfølgelig, også, fordi intet kommer af ingenting: Der dukkede et par dage siden, den seneste samling af en designer, og du ikke ønsker at undvære en ny dragt? Så damen har at gå på arbejde og bare gemme pengene til ny kjole.

Men ud over det daglige arbejde af det sjove, selvfølgelig, er ikke forsømt: aftenen er din dame dans kun alt for tilfredse med hendes venner og hendes kæreste, tiltrækker alles opmærksomhed. Den stilfulde påklædning være lovet. Eller har du lyst til en indkøbstur? I byen pige spil mange butikker venter dit besøg, der tilbyder alt hvad hjertet begærer.

Dit kæledyr kedsomhed

Så at din dame ikke føler sig ensom i det lange løb, kan du vælge en sød kæledyr, med hvem hun tilbringer en masse tid for dem. Bare se: Den kæledyr vil bringe dig og dit spil karakter med tricks og lystige drengestreger grine.