stjerne Stabil


På bagsiden af ​​din hest du oplever mange eventyr i Star Stabil. Du sygeplejerske din hest og deltage i konkurrencer.

Som en fan af langhåret Pattedyr du kommer i stjerne Stabil fuldt på din bekostning. I dette online spil venter på dig utallige heste og en af ​​dem hørte i begyndelsen dig. Sammen med din firbenede ven, du gå i gang med store eventyr og kontrollere alle hjørner af den store 3D-verden. Indtil du når level 5 kan du bruge helt gratis og allerede komme i kontakt med andre heste-entusiastiske spillere mange funktioner i hestens spillet. Hvad venter dig i Star Stabil, vil du lære i denne trailer:

En vidunderlig verden med mange udfordringer

I Horse Play Stjerne Stabil du finde dig selv på en ø kaldet Jorvik igen. Sneklædte bjerge, mystiske huler, idylliske landsbyer og tætte skove der er på øen for at opdage - naturligvis altid på bagsiden af ​​din hest. Den trivsel din protegé er i Star Stabil centrum. Dag efter dag, du sygeplejerske dine firbenede venner, du opretter i begyndelsen af ​​det rollespil alene kommer din vej. Med din hest du deltage i forskellige racer og forsøge at nå først over målstregen. Talrige konkurrencer venter på dig i Star Stabil, med lidt øvelse og dygtighed du tegner vinderen af ​​det.

stjerne Stabil

På bagsiden af ​​din hest der foregår spændende eventyr.

I løbet af din ø rundtur du tager på forskellige arbejdspladser, at du gør samvittighedsfuldt. Meisterst dig de forskellige udfordringer, som du snart vil være et godt ry sikker. Gradvist du sikrer dig mere elegant tøj og ædlere udstyr til din hest. Med regelmæssig træning du vil optimere fitness og evner af dit dyr ven og stadig mastering større udfordringer, der venter dig i Star Stabil. I rideklub du tilmelder dig sammen med andre spillere.

stjerne Stabil

I al slags vejr kan du regne med din hest.

StarRider Medlemskab

Hvis du ønsker at få adgang til alle funktioner og aspekter af spillet, du har brug for en betalt medlemskab. Som en såkaldt StarRider du accepterer gruppereservationer udfordringer i en del, erledigst daglige ordrer og få adgang til arenaen. I den gratis version du grundlæggende funktioner er kun nogle få rådighed.