Cooking Dash


utstyrt med forkle og kokkens lue du opprettet test i din egen "Cooking Dash" restaurant og servierst gjester hjemmelagede delikatesser ...

Saftige biffer, kylling, reker med poteter og brokkoli - dette er bare noen av rettene som deg fra starten i free-to-play mobilspillet Cooking Dash forbereder og servierst dine gjester i en svært kort tid. Senere i mange andre retter er lagt til, den travle bee Flo satt foran betalende kunder. Sørg for at du deg selv som en TV-kokken sendt til deg vil være en sann TV-kjendis snart.

Og så en ordre i Cooking Dash foregår:

Hver gjest som kommer til deg, iført klær av en viss farge. Når du passerer denne gjest til en ledig plass, blir dette også rundt. Mer om det senere. La dine sultne kunder noen få sekunder å bestemme seg for en tallerken. Hvis det skjer, en snakkeboble med riktig forespørselen, vises i det. Nå er det på tide å akselerere og proffer retter! For dette straffe som en biff i pannen. Her er kommer til rett tid på det, fordi du ikke kan gjøre oppvasken for lenge kan sizzle til seg selv. Med perfekt forberedelse og en rask service, gjestene liker å sette et fett tips på bordet. Så snart neste gjest står i døren, bør du ta hensyn til fargen på antrekket: Betyr fargen på tidligere kunder, plasser den på samme sted og sacke en bonus! Kulinarisk eventyr, Taco Express eller Filet-Palais - matlaging show om ulike emner tiltrekke seg flere og mer sultne gjester.

forbedre kjøkken og fortsatt tjene mer penger

Før du planlegger uforglemmelige middagsselskaper for høytstående VIPs, bør du forbedre ditt kjøkken. Pengene du investerer i utstyr som:

  • grill
  • fryer
  • panering
  • kaffemaskin
  • oppvarming teller

i Cooking Dash du kommer all raskt svette. Ikke bare damp fra matlaging potten la temperaturstigningen i restauranten, og det tempo som gjester forventer av deg, hud du fra sokker. En ordre der, penger penger her og der borte i brann nesten spise på ... puh, som den avsluttende tid er akkurat. Det er faktisk på tide å investere opptjente penger til oppgraderinger for din restaurant. Teppe, vegger, skap og sitte design skjemme deg bort med den aktuelle endringen.

Cooking spill Cooking Dash 2016 er tilgjengelig som en gratis app for iPhone, iPads og Android-smarttelefoner samt -tabletter tilgjengelig for nedlasting.