direktør for operationer


Planlæg din strategi klogt stave brand, politi og THW og gøre så for sikkerheden for en storby. Med andre spillere du beder om forstærkninger ...

i dette browser spil heroiske gruppefører ønskes! Du tager ansvar for en enorm metropol elementer og sted først sendt brand, THW- og politistationer.

Allerede de første indsatser blafre spark med dig, så du kan sætte lighedstegn mellem dine strategiske evner på prøve. Så du skal fjerne, for eksempel ved hjælp af din brandvæsenet en farlig personbil eller container brand.

Snart vil du opbygge et hospital i din by af browser spil holdleder og bekymre samtidig for den ønskede akut lægehjælp. Men netop det genoverveje placeringen af ​​vagterne, så byen er også godt dækket, og alle beboerne kan veje i sikkerhed.

I denne strategi browser spil der involverer dygtighed end direktør for operationer efterspørgsel. Indsatserne er altid vanskelig og krævende, så du skal tænke grundigt over, hvem du sender på hvilket tidspunkt brugt. Bevis dine evner som du teamleder med succes, så er du sikker værdifulde belønninger. For store operationer kan du helt sikkert forlade dig til andre spillere. I online spil driftschef du beder om forstærkninger, så du med held få enhver nødsituation under kontrol.

Placering i browserens leder af operationer, der indebærer dygtighed på prøve og benægte de varierede missioner nemt. Med talrige vagter dine chancer er gode.