World of Tanks Generals


Etter en actionfylt runde av pansrede MMO World of Tanks scorer du prøve i World of Tanks generaler med kart og en smart strategi.

Med World of Tanks Generals Wargaming bringer en Nettleser og iPad spill den berømte free-to-play tittelen World of Tanks ut. Her dreier ikke alt rundt tanken, fordi denne gangen spiller Trading Card spesiell betydning. Rundt 200 stykker du finner det før kampen. Foruten utforsk kart utviklingen studioet du gir noen leiesoldater og premium-kort som du kan bruke for dekk. Hvis det er mulig å skape en god balanse mellom tanker, spesielle kommandoer og artilleri deg? Tilgjengelig til du er i mobilen og online spill World of Tanks Generals flere nasjoner, nemlig USA, Tyskland og Sovjetunionen.

På slagmarkene i andre verdenskrig

I denne gratis-to-play-titler vil du finne deg selv i et ødelagt miljø av andre verdenskrig igjen. På slagmarken kan du bare scorer med en sofistikert strategi og en smart tilpasset dekk. Det gjelder ulike militære enheter med mye dyktighet til å lede dem inn i kampen. Tanks, artilleri og infanteri er du med det til side. Hvordan du bruker de enkelte enheter i kamp, ​​ligger utelukkende i hendene.

Med riktig taktikk du låse opp senere i samlekortspill World of Tanks Generals fritt ulike teknologier. Samtidig kan du få tilgang til flere stridsvogner og enheter som du har enda bedre utsikter i slagene. Du vil delta i en rekke historiske kriger. Her handler du alene og prøver å gripe makten i deg. Dine fiender du kan beseire med praktangrep. Det beste du øve på forhånd i PvE kamp og prøve på det til et triks eller to av før du prøver på vanskelige spillere.

World of Tanks Generals kombinerer elementer av online trading kortspill og sanntidsstrategititler. Her er en spesielt din tilnærming, fordi med en litt uutgrunnelig strategi du ikke kommer på i World of Tanks generaler.

Cross-plattform spill

den free-to-play tittel kan spilles både i nettleseren og på iPads. slik at kamper kan du ikke bare lett å spille på sin hjemme-PC, men også på farten på iPad. Det tar deg bare et Wargaming.net ID, så en konto med spilleoperatøren.