retfærdig Tycoon


I denne browser spil forventer du utallige opgaver. Blandt andet du sørge for, at markedspladsen tiltrækker mange besøgende, og at alle dine medarbejdere er tilfredse.

Velkommen til messen, showman! En farverig liv venter dig i Browser spil Amusement Park Tycoon. Gradvist du opbygge din virksomhed, som du anlockst mange interesserede besøgende. Men det er ikke dit eneste job. Så du altid holde øje med kompetente medarbejdere, der bringer dig ind i rimelig Tycoon også frem og aktivt støtter. Men du har, dine medarbejdere fortsætte med at gøre, så de er du en god hjælp, fordi den eneste måde de kan udvide din virksomhed oven vande og fjern. Derudover er du ansvarlig for roost. I en stor, hyggelig campingvogn alle dine medarbejdere føler sig trygge med sikkerhed.

I godt Tycoon du rejse fra et sted til et andet hårdt - der du går, for eksempel til Hamburg, München, Düsseldorf og mange andre byer. Fra tid til anden du også finde dig selv på mindre arrangementer. De fleste hårde domstole selv falde sammen med virkelige begivenheder.

Men for din storbyferie du har brug for et køretøj. Blandt andet du angriber tilbage på en Opel Agila eller du investerer dine penge i større køretøj. Indtil du har råd til en større bil, du overhovedet, du skal arbejde hårdt hver dag på de forskellige markedspladser. Hvor mange penge skylles ind i din fond, afhænger af flere faktorer. Blandt andet, dette inkluderer vejret på markedspladsen. Jo værre vejret, jo mindre besøgende kommer til festivalpladsen. Så så erhvervslivet og bestilling forblive tom!