ged simulator


Du har altid ønsket at selv ved, hvordan det føles at spankulere som Hornträger over engene? Den mobile ged simulator gør det muligt.

Indrømmet, det er en smule nysgerrig, hvad den svenske udvikling studiet Kaffe Stain Studio er kommet op. Men hvad hverken skære ned en gård simulator på markedet, hvis mindst lige så trække gederne, men mange mennesker under dens magi? Præcis ... så Realiser din længe næret ønske om at glide ind i rollen som en Paarhufers og lære, hvordan det er en ged så levende. den ged simulator passer dig at downloade Google Play Store og iTunes App Store. Når du har købt, downloadet og installeret den app, din store eventyr begynder i en helt bizar verden.

Lick noget, og alt

Som ged børste forbi på forskellige kort og forsøge at ødelægge som muligt alt, hvad der står i vejen. For den meningsløse, men ekstremt sjovt at ødelægge habengut du sackst masse point og trække forbi dine venner - fordi, selvfølgelig, dit mål er at afslutte dagen som alfa ged. En realistisk simulation, er disse ikke. Hverken bruger du med geden hele dagen lang på græsplænen skal du ... gøre det, hvilket bringer ægte ged andet deal. I stedet kan du tage rollen som en sjov lille dyr, der hyrer utrolige ting med tungen. Du vil blive overrasket over, hvad dine drøvtyggere har alt på det - ikke mindst den vidunderlige fysik og alle de fejl er takket være, der venter dig i Goat Simulator. Hvorvidt mærkeligt forvredne figurer eller stående på hegn ged - disse er snarere de sædvanlige scener, som du i de Mobil spil overhængende. Over tid, vil du demonstrere flere og mere bizarre "stunts" på displayet på din smartphone eller tablet og give kraftfuld meget kaos.

Er det værd faktisk at købe den ged Simulator? Nå, selv de beslutningstagere selv hævde, at Goat Simulator er "et helt bescheuertes spil". Det kan være dum, så unikt, men geden simulator er.