Stigende Cities


Byplanlægning, geniale strategier og økonomisk udvikling - som borgmester venter dig mange opgaver i Bigpoint browser spil Rising Cities.

Taktiske færdigheder og et åbent øre for de bekymringer af befolkningen er i efterspørgslen, fordi Rising Cities du står foran den store udfordring at styre sine egne metropol.

Du opretter din by ud af ingenting og starte med et relativt lille område.

Gradvist du bygge nye bygninger, tiltrække flere beboere i din voksende by. Afhængigt af, hvordan du gør dit job som borgmester, at din landsby omdannet til en kraftfuld økonomisk område med industriområder eller i en grøn oase af velvære.

Fra kysten!

Du vil se: Efter kort tid det sted er ved at løbe ud, så du investerer i din by snart i deres forstørrelse. Nye bygninger, parker, fabrikker og veje gælder det om at bygge for at gøre plads til flere beboere. Det verschlägt første indbyggere i din "Rising Cities" -Metropole til kysten. Der, du lægger på fiskeriorganisationer elementer og placere smarte lejligheder har udsigt til koldt vand.

Malocher, kapitalister og studerende

men i din by, er det ikke kun vigtigt at producere forskellige typer af aktiver og etablere rentable handelsforbindelser. Udtalelserne og ønsker dine borgere, det er i Stigende Cities at tilfredsstille så godt. i tillæg til en fabrik eller i et konkret landskab ingen ønsker at leve, så du har brug for nogle færdigheder og fremadrettet byplanlægning, således at en mega-byen er i din stille by, hvor både beboere og handlende også gerne nøjes. En sund blanding af forskellige indbyggere typer er også nødvendigt, fordi hver af dem kommer med en særlig bonus derfor. du reparere på indtægterne over leje af dine bygninger og er godt forberedt til fremtidige investeringer.

Vær opmærksom på budgettet for din by. En endnu balance mellem de forskellige interesser er den grundlæggende forudsætning for en succesrig fremtid i By-bygnings spil. Med nok levende plads til dine beboere, besøgendes hænder i trafikplanlægning og krise-bevis industrielle centrum i en pulserende storby, intet står i vejen.