Min gratis Farm


Gården kalder! I browser spil My Free Farm du tager sig af en landbruger til dine dyr og markerne.

En klassisk gård-browser spil

Min gratis Farm er den første Farm online spil Tyskland - hvem ved den rene liv på landet kun hørt om, har nu mulighed for at æglæggende uden besværlige ankomst til æg høns, uldne får og plantning af forskellige frugter og grøntsager at pleje.

Gordon ved, hvad de skal gøre!

Lad os vise dig af svine Gordon som man driver en gård og hæger sine skabninger og bekymringer. I min fritid gård kan du åbne deres egen landmænd klub eller reklamere for dine produkter, der produceres på en reklame søjle i landsbyen for at sælge dem til dit eget marked stall. Håndtag med utallige andre spillere på brogede markedsplads og med lidt hårdt arbejde, tålmodighed og omsorg, kan du forberede dig en anden gård. du kan tjene because've stadigt mere frit areal og plads du har til nye felter og stalde, den mere.

Min gratis Farm overbevist med dejlige grafik og mange spændende opgaver til rival munter haven simulering Molehill i noget. Vil also're en ung landmand - passerer stråhat på, tag fat i pitchfork og lad dig fortrylle af en unik atmosfære omgivet af utallige grise, køer og honning-giver bier.

Den gratis browser spil My Free Farm er blevet udvidet i de senere år med hyppige opdateringer. Disse er blot nogle af de funktioner, der er optaget:

  • En dyrlæge til dyr, der lider af Röhrhusten eller hovedpine.
  • Biograf, hvor man ser film og derved indsamle penge punkter, der forvandler dig sikre belønninger.
  • Dyr som Angorakanin der producerer uld.
  • Yderligere bygning med nye produkter, såsom den særlige olie fabrikken.

Selv om mange spillere forsøger at finde mine gratis Farm snyde koder, søgningen er stadig ledig, også snyder fungerer ikke i browser spil, men som regel. Tips og tricks til My Free Farm Ligeledes et populært emne. I sidstnævnte, kan vi hjælpe!