Min gratis Zoo


I min fritid Zoo er kraftfuld noget foregår: Dyr rigelige behov mad og kapslinger har tider god krat.

Gorillaer, løver, fluffy koalaer, pingviner og stående på ét ben Flamingos - søde dyr, så langt øjet kan se! I Zoo spil My Free Zoo du er den zoologiske direktør og opfylder alle vigtige beslutninger om din egen zoo. Så du er forskellige indhegninger rådighed, som du kan placere som du ønsker i din zoo. Selv du tænker på nuttede væsner, som du verpflegst på din egen hjemmeside og fordærves.

Søde dyr vil blive passet af dig!

Jo flere firbenede, fugle, kryb og finner bor der i din store zoo, den mere arbejde du har. I broget browserspil My Free Zoo Upjers du helt sikkert ikke gå for hurtigt, da en dyrepark manager til at hvile. Disse er blot nogle dyr eksempler, der forsøde din hverdag:

  • Kaniner, får, svin og geder
  • Zebraer, pindsvin og surikater
  • Kameler, krokodiller, næsehorn og elefanter
  • Giraffer, alpakaer, jordsvin og possums
Min gratis Zoo

Stykke for stykke er en gigantisk zoo.

Flere penge er nødvendig!

Selvfølgelig er du nødt til at tjene penge med din zoo. Derfor skal du samle ved indgangen optagelse og aflader besøgende gennem den zoologiske have. mange forskellige arter der er i din zoo så heldige gæster, du er sikker! Desuden er det sjovt at beundre mange forskellige, moderigtigt design, kabinettet sammen med sunde beboere. Derudover kan du observere altid ren. I min fritid Zoo ikke blot bevare, men også stier for besøgende skal holdes rene. Også her du bekymre dig en zoo operatører af orden og mistest den mest beskidte kabinettet hvis det er nødvendigt.

Min gratis Zoo

Med Dekoartionen du forskønne din zoo.

Heldigvis, vil dit arbejde blive belønnet i My Free Zoo: Cute Animals ønsker at blive nusset af dig! Selv din bestilling efterhånden fylder op, så du kan spare en stor formue, du investerer igen i en unik og smuk zoologisk have.