ELOA: Elite Herre Alliance


Tag med på en sprællende verden og gå fra nybegyndere til de absolutte elite helte.

Ren hack'n'slay handling venter dig i anime spil ELOA: Elite Herre Alliance. Med et mål helten du trækker ud i en fantasiverden, lurer i de utallige farer. Samlet set er du i dette free-to-play MMORPG fem spilbare klasser og fire løb at vælge imellem. På hvilke af dem efter eget valg er præcis, er fortsat et og forlod kun til dig.

Blandt andet oplever du en troldmand dit eventyr og sidde ned med ildkugler at forsvare eller fokuserer du på kølig færdigheder. Eller du fat i en bue og pil og verbreitest den Archers pile med eksplosive frygt.

Forskellige kampstile

i ELOA: Elite Herre Alliance kæmpes - og ikke for lidt. Hver karakter klasse har tre forskellige kampstile. For at score point i kampen med overraskelsesangreb, er det derfor vigtigt at skifte taktisk klog mellem de forskellige kampstile og at vælge det rigtige på det rigtige tidspunkt. I PvP kan kampe er derfor nogensinde gå ned pæn. Kun hvis du altid vedligeholde din modstander i øjnene og ved, hvordan kampene stilarter han kan tegne, har du en chance for at vinde. Brug dine evner én på det rigtige tidspunkt og sikre dig en sejr efter den anden.

Tonsvis af quests, skabninger og kostumer

Men i MMORPG ELOA: Elite Herre Alliance, du ikke bruger hele dagen forsøger at slå op en modstander efter den anden. Fordi derudover du viser i forskellige quests, som er i jer. Har du nogensinde lyst mere eventyr, så du prøver lykken på dungeon razziaer. Egnede kammerater finder du takket være den instans gruppe kigger på spillet, så du gør det i ELOA: må aldrig tage Elite Herre Alliance alene med overvældende modstandere. I løbet af spillet vil du støde på utallige væsner igen og igen. Selvfølgelig, du altid har mulighed for, visuelt justere din helt og sætte ham i en fancy kostume. ELOA: Elite Herre Alliance til formål at give et sofistikeret skabninger og kostume Arcade operatører Webzen Iht.