Age of Empires: Slot Siege


De kampe i Age of Empires gå til næste runde. I denne titel til den berømte strategi spil serie forventer du episke kampe ...

Igen, du kaster dig ud i et andet spil til Microsoft "Age of Empires"Serie i kamp. Før der i Age of Empires: Slot Siege men går til det punkt, er valget af en civilisation verserende. Du vælger en af ​​seks forskellige civilisationer, herunder for eksempel de germanere. Hver fraktion i dette tilfælde har de enkelte enheder. Derefter går det for dig at slå dit slot gradvist ind en uindtagelig fæstning. Dette er også et presserende behov for dag ud og dag fjendtlige tropper finde vej til dig og forsøger at ødelægge dine vægge, og endelig at storme dit slot.

i Age of Empires: Slot Siege du udvikler din lille område i en blomstrende by og forsøge at have rigelige ressourcer på lager, hvormed det er muligt for dig at bygge flere bygninger og rank. Befolkningen har brug for nærende at stå på din tjeneste. Endelig er du gøre dig selv i at danne kamplystne enheder, der giver flosse deres bedste. Med aktiv støtte du forsvare ikke kun dine slottets mure, men bliver klar til at spille på kontraangreb. Mange enheder er det derfor træne i tid og sende til store erobringskrige. Også på modig helt ikke mangler, der støtter dig i dine projekter. Du selv bestemme, hvem der repræsenterer dig i kamp til side og på hvem du give afkald på.

Historiske kampe, du oplever i Age of Empires. Slot Siege på en anden måde, når selv alt venter dig 10 historiske slag, blandt andre ting, "Belejringen af ​​Marienburg" eller "Conquest Konstantinopels Opel", Også her bør du nøje afveje kan kæmpe som du tropper og hvilke taktikker du har angivet.

Microsofts Age of Empires: Slot Siege du kan på din iPhone, iPad, Windows Phone 8 eller spille på andre Windows 8 enheder, som har en touch screen.